«The Sopranos»: 14 χρόνια μετά το φινάλε, ο δημιουργός της σειράς απαντά αν πέθανε ο Τόνι

«The Sopranos»: 14 χρόνια μετά το φινάλε, ο δημιουργός της σειράς απαντά αν πέθανε ο Τόνι

Ο Ντέιβιντ Τσέιζ λύνει το μεγάλο ερωτηματικό γύρω από τον Τόνι Σοπράνο - Τι λέει για την τελευταία σκηνή της σειράς το 2007

tony-soprano-arthro
Μπορεί η σειρά του HBO  «Sopranos» να κόπηκε το 2007, ωστόσο κάποια πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα στο κοινό.

Η απορία που ταλανίζει μέχρι και σήμερα τους θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς ήταν μία. Πέθανε τελικά ο πρωταγωνιστής, Τόνι Σοπράνο;

Δεκατέσσερα χρόνια μετά το φινάλε των Sopranos, ο δημιουργός της σειράς, Ντέιβιντ Τσέιζ δίνει στο Hollywood Reporter την απάντηση που όλοι περίμεναν. Ο Τόνι Σοπράνο όχι απλώς πέθανε, αλλά πιθανότατα σκοτώθηκε.

Αν και ο ίδιος πάντα φανταζόταν το πώς θα παρουσιάσει τον θάνατο του πρωταγωνιστή, αποκαλύπτει πως τελικά τίποτα δεν πήγε βάσει σχεδίου. Η τελευταία σκηνή δεν ήταν αυτό που ήθελε ο ίδιος.

Κλείσιμο


«Η σκηνή που είχα στο μυαλό μου σίγουρα δεν ήταν αυτή η σκηνή που είδατε. Ούτε φυσικά, σκέφτηκα να την κόψω με αυτό το μαύρο φόντο», δήλωσε ο Τσέιζ.

Μάλιστα, εξήγησε πως αυτό που είχε στο μυαλό του ήταν το τελευταίο ταξίδι που κάνει ο Τόνι με το αυτοκίνητό του από τη Νέα Υόρκη με προορισμό το Νιου Τζέρσι να είναι ένας παραλληλισμός.



«Ήθελα να είναι ένα αντίστροφο ταξίδι προς τον θάνατο. Ο Τόνι κάπως έτσι θα έπρεπε να "φύγει"», δηλώνει ο δημιουργός.

Η τελευταία σκηνή των Sopranos κλείνει με έναν άγνωστο άνδρα να κάθεται απέναντί στον Τόνι σε ένα μπαρ και στην συνέχεια, η οθόνη μαυρίζει. Και φυσικά, σε αυτή την σκηνή όπως εξήγησε ο Ντέιβιντ Τσέιζ, τίποτα δεν ήταν τυχαίο.

«Περνούσα από ένα εστιατόριο και ήταν τόσο όμορφο που σκέφτηκα πως σε ένα τέτοιο μέρος πρέπει να αφήσει ο Τόνι την τελευταία του πνοή», εξηγεί, παρά το γεγονός ότι το κοινό είχε άλλη άποψη.

The Sopranos - Final Scene [Complete] [HD]


«Όλοι ήθελαν να δουν τον Τόνι να πεθαίνει. Με ενόχλησε πολύ αυτό. Δεν περίμενα να θέλουν να δουν νεκρό τον αγαπημένο τους ήρωα. Μην μου πείτε ότι δεν τον αγαπούσατε με κάποιον τρόπο. Μην μου πείτε ότι κατά βάθος δεν ήσασταν με το μέρος του. Θέλετε ακόμα δικαιοσύνη; Τότε είστε εγκληματίες, αν το βλέπατε αυτό για επτά χρόνια», τόνισε ο Ντέιβιντ Τσέιζ.





Ειδήσεις σήμερα:

Οι U2 επιστρέφουν με ένα καινούργιο τραγούδι για παιδική ταινία - Βίντεο

Με πάνες θα γυρίσουν στη Γη οι αστροναύτες της κάψουλας Dragon του Έλον Μασκ λόγω διαρροής στην τουαλέτα

Πώς θα παίρνουν άδεια οδήγησης οι 17άρηδες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης