Ο Τζέιμς Γκαντολφίνι μεθούσε τόσο πολύ στο σετ του «Sopranos» που ήταν αλυσοδεμένος σε ένα δέντρο

Ο Τζέιμς Γκαντολφίνι μεθούσε τόσο πολύ στο σετ του «Sopranos» που ήταν αλυσοδεμένος σε ένα δέντρο

Οι ηθοποιοί της σειράς μοιράζονται τώρα ιστορίες από το πλατό και αναπολούν τον  αείμνηστο σπουδαίο Τόνι Σοπράνο, τον Τζέιμς Γκαντολφίνι, ο οποίος πέθανε τον Ιούνιο του 2013 σε ηλικία 51 ετών

010_A7A13165_296
«Μερικές φορές είναι σημαντικό να δίνουμε στους ανθρώπους την ψευδαίσθηση ότι έχουν τον έλεγχο», είπε κάποτε ο Τόνι Σοπράνο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είναι αλυσοδεμένοι σε ένα δέντρο.

Το ανανεωμένο ενδιαφέρον για την εμβληματική σειρά μαφιόζων του HBO «The Sopranos» έχει σίγουρα συγκλονίσει τους θαυμαστές με την επερχόμενη ταινία prequel «The Many Saints of Newark».

THE MANY SAINTS OF NEWARK – Official Trailer 2


Οι ηθοποιοί της σειράς μοιράζονται τώρα ιστορίες από το πλατό και αναπολούν τον αείμνηστο σπουδαίο Τόνι Σοπράνο, τον Τζέιμς Γκαντολφίνι, ο οποίος πέθανε τον Ιούνιο του 2013 σε ηλικία 51 ετών.

The Sopranos Blu-ray Trailer "Reunite" (2015)


Ο Steve Schirripa, ο οποίος υποδύθηκε τον Bobby Baccalieri, μίλησε πρόσφατα για μια στιγμή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων όπου ο Gandolfini και ο Michael Imperioli μεθούσαν τόσο πριν γυρίσουν μια σκηνή που έπρεπε να αλυσοδεθούν σε ένα δέντρο.

schirripa
Κλείσιμο


«Στο διάλειμμα, ενώ φτιάχναμε τοιν φωτισμό, ο Μάικλ και ο Τζιμ [Γκαντολφίνι] έπιναν ένα μπουκάλι ουίσκι Wild Turkey», δήλωσε ο Schirripa στο Insider. «Ήταν τόσο μεθυσμένοι που έπρεπε να αλυσοδέσουν τα πόδια τους σε ένα δέντρο, επειδή φοβόντουσαν ότι θα έπεφταν από τον γκρεμό», πρόσθεσε ο 64χρονος Αμερικανός ηθοποιός.

Η συγκεριμένη σκηνή είχε διαδραματιστεί την 4η σεζόν, όπου ο Tony και ο Christopher Moltisanti (που έπαιξε ο Imperioli) πέταξαν το σώμα του Ralphie Cifaretto (Joe Pantoliano) από έναν γκρεμό.

σοπρανος


Ένας άλλος από τους ηθοποιούς του δράματος, ο Ρόμπερτ Πάτρικ, κάθισε με τους Imperioli και Schirripa στο podcast του "Talking Sopranos " τον περασμένο μήνα. Η τριάδα συζήτησε για την πρώτη μέρα του Πάτρικ στα γυρίσματα όπου επιχείρησε αστειευόμενος να προκαλέσει τον Γκαντολφίνι να έρθει στα γυρίσματα μετά απο hungover.

010_A7A08B56_251



Ειδήσεις σήμερα:

Σχολεία: Αυτά είναι τα υγειονομικά μέτρα για την επιστροφή των μαθητών στις τάξεις

AstaZeneca: «Το εμβόλιο προσφέρει ισχυρή προστασία ένα χρόνο μετά τη χορήγησή του»

Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ: Η Ελλάδα είναι πρώτη σε ώρες εργασίας και τελευταία σε ποιότητα απασχόλησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης