Στη νέα της επαγγελματική φωτογράφιση η Κέιτ Μος είναι φυσική, σέξι και πανέμορφη

Στη νέα της επαγγελματική φωτογράφιση η Κέιτ Μος είναι φυσική, σέξι και πανέμορφη

Η Βρετανίδα  σταρ αποδεικνύει ότι το μόντελινγκ δεν σταματά μετά τα 40 έτη

kate-moss6
Αναμφίβολα, η Κέιτ Μος υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή και όμορφα μοντέλα των '90s. Το στιλ της αγαπούν και αντιγράφουν χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Αν και σήμερα μετρά 47 χρόνια ζωής, έχει καταφέρει όλοι να την λατρεύουν, μεγάλοι και μικροί. Παράλληλα, δεν σταματά να ξεκινά νέα projects, αφού η ίδια ξεχειλίζει από χαρά και ενέργεια.

Πριν λίγες ημέρες, λοιπόν, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Self Service», κάνοντας διάφορες πόζες, σε όλες όμως έχει ελάχιστο μακιγιάζ. Σίγουρα οι φωτογραφίες αυτές κάνουν τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλάει.

Φορώντας ένα λευκό, oversized t-shirt και τα μαλλιά της κάτω και σπαστά, ποζάρει με ένα τσιγάρο στο χέρι. Σε μία άλλη φωτογραφία τα μαλλιά της πέφτουν στο πρόσωπό της, ενώ εκείνη κρατά σφιχτά το μπλουζάκι της και προκαλεί με το βλέμμα της.

Κλείσιμο



Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, η Κέιτ Μος κάθεται σε καρέκλα και απολαμβάνει το ποτό της, φορώντας μόνο ένα μαύρο εσώρουχο. Το στήθος της κρύβει με το ένα χέρι της.



Εδώ εμφανίζεται με ένα σέξι, μίνι, μάυρο φόρεμα, χαλαρώνει σε μία αριστοκρατική πολυθρόνα, καπνίζει και πίνει το ποτό της.



Σε μία άλλη φωτογραφία φοράει ένα κόκκινο δερμάτινο φόρεμα, το οποίο αναδεικνύει την άψογη σιλουέτα της, ενώ ποζάρει μπροστά σε μία μεγάλη φωτογραφία της.



Η Κέιτ Μος, η οποία έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σπουδαιότερους οίκους μόδας στον πλανήτη και σήμερα έχει το δικό της πρακτορείο μοντέλων, έχει αποκαλύψει στο παρελθόν για την επιτυχημένη της καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ: «Μπορεί να φαίνεται ότι η καριέρα μου χτίστηκε σε μία μέρα, αλλά δεν έγινε έτσι. Βασικά έμενα μόνη μου από τότε που ήμουν 17 ετών».

Επίσης, για τις καυτές πόζες της, οι οποίες τελικά την κατέστησαν διάσημη, έχει εξηγήσει: «Δεν μου αρέσει να φωτογραφίζομαι ως εγώ. Μου αρέσει να είμαι κάποια άλλη. Σε μία φωτογραφία είναι δύσκολο να είσαι ο εαυτός σου. Αλλά όταν υποδύεσαι κάποιον άλλο, είναι ωραίο. Είναι διασκεδαστικό. Το κάνει πιο ενδιαφέρον».

Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν: Ο Μπάιντεν δεν είναι αρνητικός στην πώληση F-16 στην Τουρκία

Κίνημα Αλλαγής: Συμφωνία για εκτόνωση της κρίσης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

Ο Θεοδωρικάκος «ξηλώνει» την ηγεσία της Άμεσης Δράσης - Οι πέντε αλλαγές στην Αστυνομία



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης