Κέιτ Μος: Από τις πασαρέλες... στα τατουατζίδικα - Η νέα στροφή στην καριέρα της

Κέιτ Μος: Από τις πασαρέλες... στα τατουατζίδικα - Η νέα στροφή στην καριέρα της

Η 47χρονη φαίνεται πως θέλει να αποκτήσει νέα ενδιαφέροντα - Ξεκίνησε ήδη εκπαίδευση ως tattoo artist

kate__moss
Στροφή στην καριέρα της ετοιμάζεται να κάνει η Κέιτ Μος σύμφωνα με πρόσφατo δημοσίευμα της Sun.

Το διάσημο τοπ μόντελ, που μεσουράνησε στις μεγαλύτερες πασαρέλες παγκοσμίως, αφήνει το μόντελινγκ και «πιάνει την βελόνα», καθώς ήδη εκπαιδεύεται για να γίνει tattoo artist.



Όπως μαρτυρούν και οι πρόσφατες φωτογραφίες του tattoo artist της, Ντανιέλ Κασόνε στο Instagram, οι οποίες απεικονίζουν το μοντέλο να του κάνει τατουάζ, η 47χρονη Βρετανίδα έχει πάρει πολύ σοβαρά το νέο πρότζεκτ, που έχει στο μυαλό της. 



moss_tattooist_2
Κλείσιμο


Ο φίλος και «εκπαιδευτής» της Κασόνε, δέχτηκε πρόταση από το μοντέλο να της μάθει την τέχνη του τατουάζ, προκειμένου οι δυο τους να επισκεφτούν το φεστιβάλ Glastonbury και να «χτυπάνε» τατουάζ στους επισκέπτες. Η πρόταση συνεργασίας της ήρθε, αφού ζήτησε από τον tattoo artist να επιδιορθώσει το διάσημο σχέδιο με τα χελιδόνια, που στολίζει την μέση της.

Το εν λόγω τατουάζ της το είχε κάνει ο διάσημος Βρετανός ζωγράφος Λούσιαν Φρόιντ, ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2011. Μάλιστα, όπως αναφέρει στην Sun, ο Ντανιέλ Κασόνε: «Ένιωσα δέος φυσικά, όμως ήμουν πολύ διστακτικός να πειράξω το "έργο τέχνης" του Φρόιντ κι ας είχε ξεθωριάσει με τα χρόνια».



Στην προσπάθεια της να μάθει την τέχνη της δερματοστιξίας, η Κέιτ Μος επιχείρησε να σχεδιάσει κάτι στο δέρμα του tattoo artist της. «Μου έγραψε το όνομα της μέσα σε μία καρδιά στο μπράτσο μου. Η αλήθεια είναι πως ήταν κάπως επώδυνο, γιατί δεν ήξερε πώς να το κάνει και πήγε λίγο πιο βαθιά από ό,τι έπρεπε, αλλά σκέφτηκα πως εντάξει, δεν πειράζει, είναι η Κέιτ Μος», είπε ο Κασόνε στην Sunday Mirror.


Ειδήσεις σήμερα: 

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 50χρονος βίαζε επί έξι χρόνια την ανήλικη ανιψιά του

ΑΑΔΕ: Τι αλλάζει από 1η Ιουλίου στον ΦΠΑ εισαγωγών μικροδεμάτων μέσω διαδικτύου

Κικίλιας: Κανονικά η δεύτερη δόση με το εμβόλιο της AstraZeneca
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης