Αγγελική Νικολούλη: «Δεν αφήνω τον φόβο να με γονατίσει, σημασία έχει η έρευνα»

Αγγελική Νικολούλη: «Δεν αφήνω τον φόβο να με γονατίσει, σημασία έχει η έρευνα»

Η βραβευμένη δημοσιογράφος μιλά για την επιτυχημένη της πορεία στο αστυνομικό ρεπορτάζ

νικολουλη-1520x1000
H Aγγελική Νικολούλη, λίγες ημέρες πριν την μεγάλη της πρεμιέρα στο MEGA, βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για την πολυετή εμπειρία της στο αστυνομικό ρεπορτάζ, αλλά και για τις υποθέσεις που την συγκλόνισαν.

«Ατρόμητη δεν το παίζω. Δεν αφήνω τον φόβο να με γονατίσει. Αν φοβόμουν, θα είχα πάει σπίτι μου. Σημασία έχει η διαίσθηση, αλλά κυρίως η έρευνα. Διαίσθηση, λογική, αλλά πάνω από όλα η έρευνα», ανέφερε.

Στην τελευταία εκπομπή της προηγούμενης σεζόν, η δημοσιογράφος ασχολήθηκε με την δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Χρειάστηκε να κάνει μία έκτακτη εκπομπή εξαιτίας της σύλληψης του πιλότου. «Έκανα έκτακτη εκπομπή, γιατί συνέλαβαν τον πιλότο στα Γλυκά Νερά. Βρήκαν τα στοιχεία και μίλησαν τα εργαστήρια. Μέσα σε 40 μέρες είχαμε την σύλληψη. Είχα τις συνομιλίες μαζί του μέσω μηνυμάτων. Είχα σκοπό να τον δω από κοντά στον χώρο που υποτίθεται ότι είχαν μπει οι ληστές, αλλά το απέφευγε. Είχα νιώσει ότι κάτι έκρυβε. Δεν θέλω να κάνω τον ξερόλα. Ήθελα μεθοδικά να φτάσω στη λύση. Είχα καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα. Δεν μου ανέφερε ποτέ το όνομα της Καρολάιν. Έγινε κάτι με έναν μάρτυρα και είδα και ένα άλλο πρόσωπο. Όταν κάτι δεν γίνεται όπως το θέλει, εκνευρίζεται. Είδα πολύ έντονα πράγματα. Τα μηνύματα που βγήκαν στον αέρα, ήταν μόνο μερικά από όσα είχαμε ανταλλάξει», γνωστοποίησε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή  «Ελένη»:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf3d1w2dbrvl-st)

Κλείσιμο
Επιπροσθέτως, η Αγγελική Νικολούλη έκανε λόγο για τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί το τελευταίο διάστημα. «Ξαφνικά δεν ξυπνάει κάποιος το πρωί και λέει θα ληστέψω ή θα σκοτώσω. Υποβόσκουν προβλήματα και με την πίεση, με τον κορωνοϊό και την οικονομική κρίση, το πρώτο ερέθισμα φέρνει αμέσως την έκρηξη. Για τις γυναικοκτονίες πρέπει να σημάνουμε συναγερμό. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος εύκολα. Αν σου δώσει τα πρώτα σημάδια, να αντιδράσεις, να ζητήσεις βοήθεια. Και αν δεν σου δώσει βοήθεια το φιλικό περιβάλλον και το οικογενειακό, υπάρχουν ειδικοί, δομές, άνθρωποι να σε βοηθήσουν. Πρέπει να βρούμε δύναμη να σταθούμε στα πόδια μας και να αντιδράσουμε. Το οφείλουμε στον εαυτό μας και στην οικογένειά μας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις υποθέσεις που την έχουν συγκλονίσει όλα αυτά τα χρόνια. «Είναι πάρα πολλές οι ιστορίες. Ποια να πρωτοθυμηθείς και ποια να επιλέξεις; Ιστορίες όπως του Άλεξ, του Κούσουγλου, της Μαύρης Χήρας, του Μάριου που δεν έχει βρεθεί το πτώμα του, του Γραικού», είπε.

Η ίδια επέμεινε στην υπόθεση του Γραικού, η οποία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, δηλώνοντας: «Βόλευε η εκδοχή ότι επέλεξε τη φυγή του. Πηγαίναμε κόντρα σε αυτή την ιστορία. Για εμένα ήταν από την αρχή νεκρός, δεν με πίστευε κανένας. Πήγα σε τρεις χώρους, πήγα στα σφαγεία, εκεί που έκαιγαν τα κρέατα, βρέθηκα με την γυναίκα του και άφησα τελευταίο τον έμπορο με τον οποίο έκανε την συναλλαγή. Μιλούσα μαζί του στο τηλέφωνο, αλλά δεν τον είχα δει από κοντά. Μόλις τον είδα, στο αυτοκίνητο, κάτι δεν μου άρεσε. Δεν ήθελε να κάνουμε τη διαδρομή, αλλά επέμεινα. Όταν κάναμε τη βόλτα μας και τα είπαμε, του λέω: "Πες μία κουβέντα". Δεν έλεγε. Πήγαμε στη μονάδα του χωρίς την κάμερα. Είναι σαν να σε τραβάει κάτι. Ούρλιαζαν τα σκυλιά. Μου λέει: "Δεν έχει τίποτα εκεί, μόνο λάσπες, θα λερωθείς". Προχωρούσα, προχωρούσα και βρέθηκα πάνω από τον τάφο του Γραικού. Το λέω κι ανατριχιάζω. Με κοίταγε κάπως περίεργα. Μου είπε: "Ό,τι είδες, είδες". Εκεί κατάλαβα ότι κάτι υπάρχει».



Ειδήσεις σήμερα:

Η προκαταρκτική για τις «λίστες Πέτσα» προχωρά, λένε δικαστικές πηγές, που αρνούνται τα περί αδράνειας

Ντόρα Μπακογιάννη: Ξεκινά ανοσοθεραπεία - «Βροχή» συμπαράστασης στη μάχη με τον καρκίνο

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Για τον Λιγνάδη πίστευα ότι θα μπει στη φυλακή, για τον Φιλιππίδη όχι




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης