Θανάσης Ευθυμιάδης: Το να νιώθει ασφαλής μία γυναίκα στην παρουσία σου, είναι κ...α γι' αυτήν!

Θανάσης Ευθυμιάδης: Το να νιώθει ασφαλής μία γυναίκα στην παρουσία σου, είναι κ...α γι' αυτήν!

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός στο Instagram, ποζάροντας αγκαλιά με τη σύζυγό του και δίνοντας συμβουλές για το πώς μπορεί ένας άντρας να κρατήσει κοντά του μια γυναίκα

602e1f820e053
O Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Δημητρίεβιτς είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους και απολαμβάνουν κάθε στιγμή που περνούν μαζί.

Νωρίτερα σήμερα ο ταλαντούχος καλλιτέχνης δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου εμφανίζεται ο ίδιος με την καλλονή σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς. Τα ήρεμα, χαμογελαστά πρόσωπά τους φανερώνουν ότι τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μπει ανάμεσά τους ή να τους «καταστρέψει» την ευτυχία που βιώνουν.



Το εν λόγω όμορφο στιγμιότυπο συνόδεψε ο ηθοποιός με ένα μακροσκελές κείμενο, θέλοντας να δώσει μερικές πρακτικές συμβουλές σε άντρες και γυναίκες για το πώς μπορούν να διατηρήσουν μία σχέση δυνατή και ζωντανή στο πέρασμα των χρόνων.

«Εάν έχεις την τύχη να είσαι σε μία σχέση και θέλεις η ενέργεια του έρωτα να είναι πάντα ζωντανή, δείξε στην σύντροφό σου ότι σε εμπνέει. Οτι εμπνέει τον έρωτα που είναι μέσα σου.

Εάν δεν νιώθει ότι την ποθείς, δεν θα θέλει να κάνει έρωτα μαζί σου. Μία γυναίκα θέλει να την θέλεις και να της το δείχνεις. Πώς; Να της το λες, να είσαι παρών με το μυαλό και με την καρδιά όταν περνάτε χρόνο μαζί (όχι στο κινητό ή στην τηλεόραση). Να την ακούς.

Εάν είστε σε σχέση πολλά χρόνια, και νομίζεις ότι ήδη την έχεις κατακτήσει, πέταξε αυτή την ιδέα στα σκουπίδια! Το να την παίρνεις για δεδομένη, σκοτώνει τον έρωτα. Η γυναίκα είναι ον που αλλάζει συνεχώς.

Δείξε ότι σε νοιάζει η απόλαυσή της! Πες της ότι σου αρέσει το σώμα της (πέστο συχνά, πιο συχνά από ότι νομίζεις ότι χρειάζεται). Οι γυναίκες πολύ συχνά κουβαλάνε ανασφάλεια για το πώς φαίνεται το σώμα τους, για αυτό να της το λες συχνά πόσο όμορφη είναι..και να της το δείχνεις. Να ακούς τι χρειάζεται. Αυτό είναι πολύ σημαντικό! Να ακούς. Γιατί αν δεν δίνεις την προσοχή σου, κάποια στιγμή θα αναρωτηθεί γιατί είναι μαζί σου. Να είσαι το καταφύγιό της, όπου μπορεί να χαλαρώσει, να νιώσει ασφαλής, να είναι ο εαυτός της σε όλες τις εκδοχές της. Το να νιώθει ασφαλής μία γυναίκα στην παρουσία σου, είναι καύλα για αυτήν (μου το είπε η γυναίκα μου)!

Αυτά είναι μερικά από τα μυστικά μου...για τον έρωτα...που κάθε μέρα είναι ολοκαίνουργιος, κάθε μέρα ξαναγεννιέται και διαρκεί μες στην ομορφιά.
Στέλνουμε Αγάπη από εδώ!

* Να της φέρνεις λουλούδια, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

* Όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τις γυναίκες προς τους άντρες», έγραψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης

Κλείσιμο
Φυσικά, η ανάρτηση του καλλιτέχνη συγκέντρωσε σε χρόνο ντε τε δεκάδες σχόλια, με τους διαδικτυακούς του φίλους να σημειώνουν, μεταξύ άλλων,  «λόγια απλά και υπέροχα» και «μακάρι όλοι οι άντρες να σκεφτόντουσαν έτσι».


Ειδήσεις σήμερα:

Στο μικροσκόπιο της εφορίας οι καταθέσεις του 2015!

Στις 10 στη Βουλή η σύγκρουση Μητσοτάκη - Τσίπρα για την πανδημία

Ο Γρηγόρης Πετράκος (με rapid test) έκανε πρεμιέρα στο εμβολιασμένο κοινό του




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης