Ο Θανάσης Ευθυμιάδης χαλαρώνει στο τζάκι και η Άννα Δημητρίεβιτς του τραγουδάει - Βίντεο

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης χαλαρώνει στο τζάκι και η Άννα Δημητρίεβιτς του τραγουδάει - Βίντεο

Η ηθοποιός συνοδεύει τη φωνή της με γιουκαλίλι

thanasise1
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μοιράστηκε στα social media ένα τρυφερό βίντεο με τη συζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς από την... καραντίνα τους.

Το ζευγάρι, όπως θα δείτε, χαλαρώνει μπροστά στο τζάκι με την ηθοποιό να τραγουδάει στον σύζυγό της παραδοσιακά τραγούδια παίζοντας γιουκαλίλι.

Η Άννα και ο Θανάσης έχουν καταφέρει να φτιάξουν μια υπέροχη οικογένεια και να ζουν τη ζωή τους με τον τρόπο που θέλουν εκείνοι. Στο βίντεο, ο ηθοποιός απολαμβάνει το τραγούδι της αγαπημένης του και την συνοδεύει ξαπλωμένος στο χαλί.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram και έγραψε: «Lockdown αλλά η ψυχή ψηλά!Περπάτα σε ομορφιά…Δημιούργησε το δικό σου σύμπαν. Νιώσε το. Άκουσέ το. Ζήσε το και άστο να δονείται προς τα έξω. Σε όλες τις ανοιχτές καρδιές-κεραίες... Η ανοιχτή καρδιά είναι η πιο δυνατή κεραία που υπάρχει και όλες μαζί ενωμένες δημιουργούνε έναν κόσμο καινούργιο!Καλή μας αντάμωση».

Δείτε το βίντεο: 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Περπάτα σε ομορφιά... Δημιούργησε το δικό σου σύμπαν. Νιώσε το. Άκουσέ το. Ζήσε το και άστο να δονείται προς τα έξω. Σε όλες τις ανοιχτές καρδιές-κεραίες.. Η ανοιχτή καρδιά είναι η πιο δυνατή κεραία που υπάρχει και όλες μαζί ενωμένες δημιουργούνε έναν κόσμο καινούργιο! Καλή μας αντάμωση #lockdown #soulup #homeiswheretheheartis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης