Δημήτρης Σταρόβας για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»: «Αφού δεν ενδιαφέρεται η άλλη πλευρά, δεν ενδιαφέρομαι κι εγώ άλλο τόσο»

Δημήτρης Σταρόβας για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»: «Αφού δεν ενδιαφέρεται η άλλη πλευρά, δεν ενδιαφέρομαι κι εγώ άλλο τόσο»

Για την φημολογούμενη συμμετοχή του στον διαγωνισμό ταλέντων ως κριτής μίλησε ο καλλιτέχνης

starobas
Ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρθηκε στα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ανά διαστήματα στο διαδίκτυο και αποκάλυψε πως ένα από αυτά ήταν ο λόγος να τον καλέσει η πρώην γύζυγός του στις 3 τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι»  και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάποιες φορές, κάποιοι ξεπερνούν τα όρια. Δεν μπορείς να γράφεις: "Δυστυχώς, έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Σταρόβας" για να πάρεις το κλικ και μέσα να αναφέρεις πως έληξε μία συνεργασία. Η πρώην γυναίκα μου το διάβασε κάπου και με πήρε στις 3 τα ξημερώματα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf1jyavlg0vl-st)


Σχετικά με την φημολογούμενη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», που επιστρέφει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα φέτος, ο καλλιτέχνης ανέφερε: «Δεν μου έγινε πρόταση για το "Ελλάδα έχεις ταλέντο". Περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή για το τι θα γίνει με το YFSF. Όταν πέρασε ο καιρός, άρχισα να παίρνω τηλέφωνα και μου έλεγαν "εννοείται". Τελικά, δεν εννοείται τίποτα. Δεν ενδιαφέρεται η άλλη πλευρά, δεν ενδιαφέρομαι κι εγώ άλλο τόσο».



Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινά δραστηριότητα η Starlink του Έλον Μασκ στην Ελλάδα


Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Αρραβωνιάστηκε τον Τράβις Μπάρκερ - Δείτε στιγμιότυπα από τη ρομαντική πρόταση γάμου


Ρωσία: Αρκούδα επιτέθηκε σε έγκυο θηριοδαμάστρια σε τσίρκο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης