Δημήτρης Σταρόβας: «Έχουμε κάνει τόσα εμβόλια και δεν ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι»

Δημήτρης Σταρόβας: «Έχουμε κάνει τόσα εμβόλια και δεν ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε σχετικά με την πανδημία και τις αντιδράσεις γύρω από τα εμβόλια

sta
Ο Δημήτρης Σταρόβας τοποθετήθηκε σχετικά με την κατάσταση, που επικρατεί στην χώρα μας όσον αφορά τον κορωνοϊό και τα εμβόλια, αλλά μίλησε επίσης και για τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, που ξέσπασαν σε όλη την Ελλάδα.

«Ό κορωνοϊός έχει μπει στην ζωή μας και δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες ότι δεν υπάρχει. Πέρα του τι γίνεται, για μένα το λάθος, που έχει κάνει ο κόσμος είναι ότι μπερδεύει όποια αντίρρηση έχει με το αν υπάρχει ο ιός ή όχι. Φταίνε πολύ τα μέσα και ειδικά τα social media για την συγκεκριμένη ιστορία», είπε αρχικά ο ηθοποιός στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει εμβόλια για γρίπη, έχουμε εμβολιαστεί στον στρατό, έχουμε εμβολιάσει τα παιδιά μας και δεν ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι το εμβόλιο».



Έπειτα, με αφορμή την συναυλία, στην οποία συμμετείχε την προηγούμενη εβδομάδα για να συγκεντρωθούν χρήματα για τους πυρόπληκτους, ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρθηκε και στα πύρινα μέτωπα, που ξέσπασαν στην χώρα μας. «Οι σκηνές με τα πύρινα μέτωπα ήταν σοκαριστικές. Κάθε χρόνο καιγόμαστε, έχει γίνει πια παράδοση. Όλη μου την ζωή θυμάμαι κάθε καλοκαίρι ήταν έτσι, αλλά αυτό πια φέτος παραήταν. Ελπίζω άλλο κακό να μην μας βρει, να μας γίνει μάθημα και να αλλάξουν κάποια στιγμή τα πράγματα, γιατί δεν είναι αστεία πια. Δεν μπορούμε να το βλέπουμε επιφανειακά, όπως κάναμε τόσα χρόνια. Δεν υπάρχει πρόληψη», δήλωσε ο ηθοποιός.


Ειδήσεις σήμερα: 

Συναγερμός την Κυριακή για έξι περιφέρειες - Καλύτερη εικόνα σε Αρχαία Κόρινθο και Εύβοια

Κρήτη: Ανήλικη κινδύνευσε στα Μάλια - Δείτε βίντεο με τη στιγμή της διάσωσης

Συναγερμός για τα κρούσματα στην Αττική

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης