Δημήτρης Γεωργαλάς για τον Σασμό: «Θα συμβούν ακρότητες στον γάμο του Κώστα και της Άσπας»

Δημήτρης Γεωργαλάς για τον Σασμό: «Θα συμβούν ακρότητες στον γάμο του Κώστα και της Άσπας»

Ο ηθοποιός έκανε ορισμένες αποκαλύψεις για την πλοκή του «Σασμού» - Τι θα ακολουθήσει στα επόμενα επεισόδια - Κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 

sasmos_georgalas
«Θα συμβούν ακρότητες στο γάμο του Κώστα και της Άσπας», αποκαλύπτει ο Δημήτρης Γεωργαλάς. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Κώστα, τον ιδιοκτήτη καντίνας στον «Σασμό», τη σειρά του Alpha που σκίζει σε τηλεθέαση, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Ο Κώστας δεν κάνει πολύ σωστές επιλογές. Κάνει πράγματα για τα οποία θα παρεξηγηθεί και δικαίως. Θα φτάσει σε ακρότητες που δεν τον δικαιολογούν καθόλου. Σαν άνθρωπος δεν συμφωνώ με τις πράξεις του αλλά πρέπει να τον υποστηρίξω για να κάνω ό,τι μπορώ γι αυτόν». Οι ηθοποιοί «καλούμαστε να παίξουμε ρόλους με τους οποίους δε συμφωνούμε, οι οποίοι είναι τελείως διαφορετικοί από εμάς. Αλλά οφείλει ο ηθοποιός να αγαπήσει το ρόλο που υποδύεται για να μπορέσει να τον υποστηρίξει κι όχι να του δίνει άλλοθι. Άλλοθι του δίνει το σενάριο, εάν χρειαστεί».

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς (Κώστας Μιχελάκης | Σασμός) στη Super Κατερίνα


Ο Δημήτρης Γεωργαλάς αποκαλύπτει το μέλλον του γάμου του Κώστα με την Άσπα. «Θα συμβούν ακρότητες μέσα στο γάμο». Θα μάθει για τη σχέση της Άσπας με τον Στεφανή; «Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό, όπως και στη ζωή… Το πώς θα γίνει, το πότε θα γίνει… Δεν θα είναι μια καλή στιγμή για το ζευγάρι». Ο ίδιος… «δεν θα είναι καλός με την Άσπα. Είναι παρορμητικός άνθρωπος και πολλές φορές αντιδρά άσχημα, ενώ μετά το μετανιώνει, αλλά είναι αργά».

Βέβαια, το ότι «ο Κώστας έχει ξεκινήσει να δουλεύει στα χωράφια, να κάνει μεροκάματα, γιατί αποφάσισε να σταματήσει με τις αρχαιοκαπηλίες και τις μεταφορές των αρχαίων. Του έχει στοιχήσει πολύ στην υπερηφάνεια, στον εγωϊσμό του, στην αξιοπρέπειά του. Δεν είναι κακός άνθρωπος, αλλά του έχουν πάει τόσο άσχημα τα πράγματα που δεν ξέρει πώς να τα διαχειριστεί. Φτάνει σε σημεία που ούτε κι ο ίδιος θα πίστευε ότι θα μπορούσε να φτάσει».

Όλα αυτά που συμβαίνουν στον Κώστα σε επαγγελματικό επίπεδο… «είναι καθημερινό φαινόμενο στη ζωή… Νομίζω ότι πολύς κόσμος μπορεί να ταυτιστεί με τον Κώστα, ιδιαίτερα άνθρωποι οι οποίοι υπήρξαν θύματα της μεγάλης οικονομικής κρίσης. Εκεί χτυπάει ο Κώστας, σε αυτή τη μερίδα των ανθρώπων».




Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινά δραστηριότητα η Starlink του Έλον Μασκ στην Ελλάδα


Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Αρραβωνιάστηκε τον Τράβις Μπάρκερ - Δείτε στιγμιότυπα από τη ρομαντική πρόταση γάμου


Ρωσία: Αρκούδα επιτέθηκε σε έγκυο θηριοδαμάστρια σε τσίρκο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης