Μήδεια: Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του Δημήτρη Γεωργαλά στο Μπάγκειον
Κατάμεστη η αίθουσα του Μπάγκειον - Η παράσταση συνεχίζεται μέχρι 31 Οκτωβρίου, από Πέμπτη εώς και Κυριακή
Η Μήδεια του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γεωργαλά έκανε την επίσημη πρεμιέρα της.
Οι ηθοποιοί Τζούλη Σούμα, Δημήτρης Γεωργαλάς, Μαργαρίτα Βαρλάμου, Νίκος Δερτιλής και Βασίλης Ψυλλάς χειροκροτήθηκαν θερμά στην κατάμεστη αίθουσα στο Μπάγκειον.
Με την παρουσία τους, τους τίμησαν οι Αντα Ηλιοπούλου, Μαρία Αλιφέρη, Αντώνης Λουδάρος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Κώστας Γάκης, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Μαριλένα Ράδου, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Βίκυ Μαραγκάκη, Ορφέας Παπαδόπουλος.
Η παράσταση συνεχίζεται μέχρι 31 Οκτωβρίου, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.