Γιάννης Μπέζος: «Με ενοχλεί, όταν κάποιος θέλει να αποσπάσει ένα κομμάτι από την προσωπική μου ζωή, χωρίς να το επιτρέπω»

Γιάννης Μπέζος: «Με ενοχλεί, όταν κάποιος θέλει να αποσπάσει ένα κομμάτι από την προσωπική μου ζωή, χωρίς να το επιτρέπω»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, την πολιτική, αλλά και τις ερωτήσεις που τον ενοχλεί να ακούει 

bezos
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος και μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του βήματα, όσο και για τις προσωπικές του απόψεις πάνω σε κοινωνικά θέματα. Επιπλέον, εξήγησε τον λόγο που δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στην νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Σε ξένα χέρια», στην οποία και συμμετέχει.

«Δεν συγκινούμαι που κρατάω ένα μωρό αγκαλιά. Δεν μου ξυπνάει τίποτα, γιατί δεν κοιμάται τίποτα μέσα μου. Αυτά τα θεωρώ λίγο γραφικά πράγματα», δήλωσε. Σχετικά με το αν θεωρεί κάποιον «σταρ» στον χώρο του θεάματος, εξήγησε: «Το σταριλίκι είναι έξω από τα ενδιαφέροντά μου, έξω από την παιδεία μου. Είναι λίγο παλιομοδίτικο, δεν έχει κανένα νόημα πια. Αυτός μας οδηγεί να είμαστε πίσω από τον κόσμο και όχι μπροστά από αυτόν».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cey39sbucedl-st)

Όσον αφορά στην πολιτική και στις προτάσεις, που έχει δεχτεί, ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε πως πρόκειται για κάτι που δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. «Δεν θα πολιτευόμουν, μου έχουν κάνει προτάσεις πολλές φορές. Δεν θα πολιτευτώ, δεν έχει κανένα νόημα. Η δημοτικότητά μου θα μειωθεί στο ελάχιστο αν πω αυτά που πιστεύω πραγματικά. Προτιμώ να λέω την αλήθεια καλή ώρα, όπως εδώ σε εσάς, παρά να λέω ψέματα μέσα από ένα κόμμα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cey2ha46f46h-st)

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις ερωτήσεις που τον ενοχλεί να ακούει στις συνεντεύξεις, που παραχωρεί. «Δεν υπάρχει ερώτηση από μόνη της να με ενοχλεί. Με ενοχλεί, όταν κάποιος θέλει να αποσπάσει ένα κομμάτι από την οικειότητά μου και την προσωπική μου ζωή, χωρίς να το επιτρέπω εγώ. Επιλέγω εγώ πώς θα μιλήσω και τι προθέσεις θα καταθέσω», εξήγησε.




Ειδήσεις σήμερα

Έγκυος δασκάλα 41 ετών συνελήφθη για αποπλάνηση 15χρονου - Τα sex video αποκάλυψαν τη δράση της

Χωρίς θρησκείες, χωρίς σύνορα, χωρίς ιδιοκτησία: Το «Imagine» του Τζον Λένον κλείνει τα 50

Ντιν Κέιν: Πρώην Superman κατακρίνει την απόφαση να κάνει η DC Comics των υπερήρωα αμφιφυλόφιλο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης