Για τονΣάκη Μπουλά και τον τίτλο που της έχουν αποδώσει ως «η τελευταία σύντροφός του» μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα.
Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον εκλιπόντα ηθοποιό.
«Κρατάω όλα τα καλά πράγματα, που πήρα και προχωράμε. Δεν με ενοχλεί ο τίτλος της τελευταίας συντρόφου του Μπουλά. Παρόλο που έχω κάνει πολλά πράγματα στη ζωή μου, δεν ξέρω τι μπορεί να ιντριγκάρει κάποιον για να το κάνει αυτό το πράγμα, πάντως έχει σταματήσει να με ενοχλεί πια», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο #metoo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος. «Λυπάμαι πολύ για όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί και νομίζω πως μετά από όλα αυτά, θα είναι δύσκολο να τολμήσει κάποιος να κάνει τέτοιου είδους σκέψεις. Μπορώ να πω πως στο ξεκίνημα της καριέρας μου βίωσα παρόμοιες καταστάσεις», είπε η ηθοποιός.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.