Αλεξάνδρα Ούστα για τον Σάκη Μπουλά: «Ακόμα κι αν ξέρεις ότι πεθαίνει κάποιος δικός σου, ελπίζεις πως δεν είναι το τέλος»

Αλεξάνδρα Ούστα για τον Σάκη Μπουλά: «Ακόμα κι αν ξέρεις ότι πεθαίνει κάποιος δικός σου, ελπίζεις πως δεν είναι το τέλος»

Η γνωστή ηθοποιός και τελευταία σύντροφος του εκλιπόντα μίλησε με συγκίνηση για τις τελευταίες του στιγμές, καθώς και για τον γιο της, ο οποίος μάλιστα, γεννήθηκε ανήμερα της επετείου του θανάτου του

oysta
Η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε για την σχέση της με τον Σάκη Μπουλά και χωρίς να κρύψει την συγκίνησή της, αναφέρθηκε στις τελευταίες του ώρες στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η ηθοποιός εξήγησε πως πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο στην ζωή της, αφού μαζί με τον αγαπημένο της Σάκη Μπουλά, έχασε κι άλλους κοντινούς της ανθρώπους. 

«Δεν ήταν όλη μου η ζωή ρόδινη. Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, που δεν πέρασα καλά. Όμως, δεν ήθελα αυτό να με καταβάλει. Το δύσκολο κομμάτι που βίωσα έχει να κάνει φυσικά, και με την απώλεια του Σάκη Μπουλά, αλλά και με άλλες προσωπικές μου απώλειες. Έχασα και τους γονείς μου και τους παππούδες μου. Δεν ξέρω ποια ήταν η κινητήριος δύναμη για να συνεχίσω. Είχα τους συγγενείς και τα αδέλφια μου κι ο ένας βοηθούσε τον άλλο για να προχωρήσουμε παρακάτω. Ακόμα κι αν ξέρεις ότι πεθαίνει κάποιος δικός σου άνθρωπος, ελπίζεις πως δεν είναι αυτό το τέλος», δήλωσε η ηθοποιός συγκινημένη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceny7dvid0eh-st)


Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ενώ είσαι στο νοσοκομείο και συμβαίνουν όλα αυτά, πιστεύεις ότι θα έρθουν κάπως αλλιώς τα πράγματα. Λες είναι σοβαρό, αλλά μέχρι τώρα πάλεψε, θα παλέψει κι άλλο και τέλος πάντων, έρχεται η στιγμή που εγκαταλείπουν οι δυνάμεις και συμβαίνει το τέλος».

Επιπλέον, η Αλεξάνδρα Ούστα αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά την γέννα του γιου της με τον Γιάννη Σαρακατσάνη. «Πήρα προληπτικά μία αντιβίωση για τον τοκετό και έπαθα αλλεργία, ενώ παράλληλα έπαθα και αποκόλληση. Ευτυχώς, ήμουν ήδη στο νοσοκομείο και προχωρήσαμε αμέσως σε καισαρική. Κινδύνευσε η ζωή του μωρού μου. Αν δεν ήμουν και στο νοσοκομείο, το μωρό θα κινδύνευε ακόμα περισσότερο».

«Τον πρώτο καιρό ήταν μία συνειδητή μου απόφαση να αφιερώνω όλο μου τον χρόνο στον γιο μου. Δύο εβδομάδες μετά την γέννησή του βέβαια, ήρθε και η καραντίνα, οπότε δεν μπορούσα να κάνω κι αλλιώς. Μου έχει λείψει να δουλεύω, σκέφτομαι: Εγώ αυτό θα κάνω για όλη την υπόλοιπη ζωή μου; Μετά νοσταλγείς τον άλλο σου εαυτό, τον οποίο δεν θα τον βρεις βέβαια, ποτέ όπως τον άφησες. Βλέπω όμως, τα πράγματα με αισιοδοξία και αυτό ήταν που με οδήγησε να κάνω το κανάλι μου στο YouTube», εξήγησε.





Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις, οι φόβοι της Ιωάννας για το αύριο και η απάθεια της κατηγορούμενης

Αφορολόγητες γονικές παροχές από σήμερα: Τα SOS για όσους ξεκινούν μεταβιβάσεις ακινήτων - χρημάτων

Εμβόλιο της γρίπης: Ξεκινάει σήμερα η συνταγογράφηση - Ποιοι πρέπει να το κάνουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης