Λουίζα Ματτιόλι: Έφυγε από τη ζωή το πρώην «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ»

Λουίζα Ματτιόλι: Έφυγε από τη ζωή το πρώην «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ»

Η ηθοποιός που πληγώθηκε από τον «Τζέιμς Μποντ» όσο καμία, έφυγε σε ηλικία 85 ετών - Ήταν άρρωστη το τελευταίο διάστημα, χωρίς να εξηγείται το πρόβλημα, που αντιμετώπιζε -  Η «θλίψη» ξεκίνησε όταν ο αγαπημένος της την άφησε για την καλύτερή της φίλη

mattioli_moore
Η τρίτη σύζυγος του διάσημου ηθοποιού, που υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ, Ρότζερ Μουρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Πρόκειται για την Ιταλίδα ηθοποιό Λουίζα Ματτιόλι. Μετά από 24 χρόνια στο πλευρό του Ρότζερ Μουρ, τρία παιδιά κι έναν φλογερό έρωτα, ο ηθοποιός την άφησε το 2002 και μάλιστα, ο λόγος ήταν... η καλύτερή της φίλη, Κριστίνα «Κίκι» Τόλστρουπ.

Φίλοι και γνωστοί της ηθοποιού αναφέρουν πως αυτός ήταν και ο λόγος, που η όμορφη Ιταλίδα «πήρε την κατηφόρα». Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, ήταν άρρωστη, όπως αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον της, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται το πρόβλημα της υγείας της.

Κλείσιμο


«Δυστυχώς, η Λουίζα ήταν άρρωστη τελευταία. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για όλη της την οικογένεια. Παρά τον επώδυνο χωρισμό της από τον Σερ Ρότζερ, οι δυο τους είχαν καταφέρει να έρθουν ξανά πιο κοντά και να τα βρουν, λίγο πριν τον θάνατό του το 2017», δήλωσε συγγενικό της πρόσωπο στην Daily Mail.

Η ηθοποιός γνώρισε τον Ρότζερ Μουρ στο σετ της ταινίας Romulus and the Sabines. Λέγεται, μάλιστα, ότι την περίοδο εκείνη, ο ηθοποιός ήταν ακόμα παντρεμένος με την πρώην γυναίκα του, Ντόροθι Σκουάιρς, μία φήμη την οποία ο ίδιος είχε αρνηθεί κατηγορηματικά.



Η ίδια η τραγουδίστρια, όμως, είχε καταλάβει ότι η Λουίζα ήταν ακριβώς ο τύπος της γυναίκας, που θα άρεσε στον Ρότζερ Μουρ και όταν έμαθε για την γνωριμία τους, ήταν εκείνη που τον άφησε. Όχι όμως, και στα χαρτιά.

Η Λουίζα είχε πει για την γνωριμία τους: «Θυμάμαι πόσο πολύ τσακωνόμουν με τους γονείς μου για εκείνον. Ξέρετε οι Ιταλοί έιναι πολύ περίεργοι με αυτά τα θέματα. Αν ατιμάσεις την κόρη τους και δεν την έχεις παντρευτεί, είναι έτοιμοι να σκοτώσουν. Τους έπεισα εγώ να μην κάνουν κακό στον Ρότζερ. "Θα με παντρευτεί μία ημέρα, κάντε υπομονή", τους έλεγα».



Βέβαια, πέρασαν πολλά χρόνια για να γίνει αυτό, αφού η πρώην σύζυγος του έκανε οκτώ χρόνια να δεχτεί τη νέα του σχέση και να του δώσει το διαζύγιο. Ο γάμος τους κράτησε μέχρι το 1993, όμως ο χωρισμός τους οριστικοποιήθηκε το 2002, όταν έγινε επίσημη η σχέση του με την κολλητή της φίλη. Εκείνο το διάστημα, η Κίκι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, γεγονός που τους έφερε πολύ κοντά, αφού πολύ συχνά την παρηγορούσε και την βοήθησε τελικά, να το ξεπεράσει.



Η Λουίζα Ματτιόλι έκανε πολλά χρόνια να τον συγχωρήσει, αφού συχνά έλεγε μάλιστα, πως «ο άντρας αυτός πέθανε για εκείνη». Τελικά, λίγο καιρό πριν τον θάνατό του, οι δυο τους μίλησαν και κατάφεραν να ξεπεράσουν τα μίση του παρελθόντος.



Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: «Έκαψαν» την Έφη οι καταθέσεις των μαρτύρων - Όσα έγιναν εχθές στη δίκη

H Adele προαναγγέλλει την κυκλοφορία νέου τραγουδιού - Βίντεο

Τσάρλι Σιν: Δεν θα χρειάζεται πλέον να πληρώνει διατροφή στην πρώην σύζυγό του Ντενίζ Ρίτσαρντς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης