Λίλα Μος: Από την πασαρέλα των Versace και Fendi, στο πάρτι γενεθλίων της - Δείτε φωτογραφίες

Λίλα Μος: Από την πασαρέλα των Versace και Fendi, στο πάρτι γενεθλίων της - Δείτε φωτογραφίες

Η πανέμορφη Λίλα, κόρη της Κέιτ Μος, γιόρτασε τα 19 της με τις φίλες της και με σούπερ σέξι εμφάνιση - Νωρίτερα είχε εντυπωσιάσει στο σόου των Versace και Fendi

kikkamoss-02
Η Λίλα Μος, κόρη της Κέιτ Μος, έγινε χθες 19 (Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου) και γιόρτασε ως σούπερ μόντελ μαζί με τις αγαπημένες της φίλες!

Η ξανθιά καλλονή έλαμπε στο πάρτι γενεθλίων της. Επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με μεταλλικό ύφασμα και βαθύ ντεκολτέ, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ τον λαιμό της κοσμούσε ένα όμορφο, διακριτικό κολιέ. Το ντύσιμό της απογείωναν οι μαύρες, ιδιαίτερες καουμπόικες μπότες.

Όσον αφορά το μακιγιάζ της 19χρονης, αυτό ήταν φυσικό και ελαφρύ, με εξαίρεση το κατακόκκινο κραγιόν, το οποίο έκανε τα χείλη της να δείχνουν υπέροχα, δροσερά, πιο σαρκώδη και ταυτόχρονα εκτόξευε την θηλυκότητά της.

Η μικρή σταρ ανέβασε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της στο Instagram, όπου ποζάρει μαζί με τις κολλήτές της, Tabby Kenton και Stella Jones. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της δώσουν τις πιο γλυκές ευχές τους για τα 19α γενέθλιά της.



Κλείσιμο


Ωστόσο, η Λίλα Μος συζητήθηκε έντονα αυτή την εβδομάδα όχι μόνο λόγω των στιγμιότυπων από τα γενέθλιά της, τα οποία ανάρτησε στα social media, αλλά κυρίως για την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε στο σόου των Versace και Fendi με την μητέρα της.

Η κόρη της Κέιτ Μος έκανε πασαρέλα με αντλία ινσουλίνης - Την αποθέωσαν στα social media




Το ανερχόμενο μοντέλο, το οποίο έχει διαβήτη τύπου 1, έλαβε πολλά συγχαρητήρια για το περπάτημά του στην πασαρέλα, φορώντας την αντλία ινσουλίνης στο πόδι του.

Η κόρη της Κέιτ Μος αποκάλυψε ότι πάσχει από διαβήτη τύπου 1 σε παλιαότερη συνέντευξή της, τον Αύγουστο του 2020. «Νομίζω ότι πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι έχω διαβήτη. Δεν είναι εμφανές απέξω, οπότε κανείς δεν μπορεί πραγματικά να ξέρει απλώς κοιτάζοντάς σε. Έχω τύπου 1», γνωστοποίησε.

Όπως όλα δείχνουν, η Λίλα Μος έχει «όλο το πακέτο» για να μπει δυναμικά στο χώρο του μόντελινγκ,  να ξεχωρίσει και να καταφέρει να κάνει μία σπουδαία, διεθνή καριέρα, όπως η διάσημη μαμά της.

Ειδήσεις σήμερα:


Πήρε εξιτήριο ο εξάχρονος Φώτης που τραυματίστηκε στα καρτ - Ζήτησε να φάει παστίτσιο

O εφιάλτης των Χριστουγέννων: Γιορτές χωρίς γαλοπούλα και μπύρα κινδυνεύουν να κάνουν οι Βρετανοί

Εμπλοκή με αμερικάνικο κρουαζιερόπλοιο στην Τήνο: Γιατί δεν αφήνουν 250 επιβάτες να αποβιβαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης