Η κόρη της Κέιτ Μος έκανε πασαρέλα με αντλία ινσουλίνης - Την αποθέωσαν στα social media

Η κόρη της Κέιτ Μος έκανε πασαρέλα με αντλία ινσουλίνης - Την αποθέωσαν στα social media

H Λίλα Μος είχε αποκαλύψει τον Άυγουστο του 2020 ότι έχει διαβήτη τύπου 1

Lila_-Kate_Moss
Η Λίλα Μος η 18χρονη κόρη του διάσημου μοντέλου Κέιτ Μος ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της. Μαμά και κόρη συμμετείχαν από κοινού στο σόου των Versace και Fendi.

Η Λίλα ξεχώρισε όχι μόνο για το περπάτημά της αλλά και για το γεγονός ότι ανέβηκε στην πασαρέλα φορώντας την αντλία ινσουλίνης στο πόδι της.

Η κόρη της Κέιτ Μος είχε αποκαλύψει ότι έχει διαβήτη τύπου 1 σε συνέντευξή της τον Αύγουστο του 2020. «Νομίζω ότι πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι έχω διαβήτη. Δεν είναι εμφανές απ' έξω, οπότε κανείς δεν μπορεί πραγματικά να ξέρει απλώς κοιτάζοντάς σε. Έχω τύπου 1», είπε.

Η Λίλα Μος μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από το σόου στο Instagram και οι διαδικτυακοί της φίλοι την αποθέωσαν με θετικά σχόλια.



«Λατρεύω το γεγονός πως δεν κρύβεις την αντλία, είσαι έμπνευση για τόσους ανθρώπους που ζουν με διαβήτη τύπου 1», σχολίασε κάποιος χρήστης. «Ως έτερος ασθενής, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που φόρεσες την αντλία στην πασαρέλα! Είσαι βασίλισσα», πρόσθεσε κάποιος άλλος. «Εκ μέρους της 11χρονης κόρης μου, σε ευχαριστώ», έγραψε κάποια μητέρα.

Τι είναι ο διαβήτης τύπου 1
Στο διαβήτη τύπου 1 δεν παράγεται αρκετή ινσουλίνη στον οργανισμό, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Κλείσιμο
Όσοι έχουν διαγνωστεί με διαβήτη τύπου 1 χρειάζονται καθημερινές ενέσεις ινσουλίνης ή να φορούν αντλία ινσουλίνης, μια μικρή συσκευή που δίνει στο σώμα την απαιτούμενη ινσουλίνη στη διάρκεια της μέρας αλλά και της νύχτας.



Δείτε βίντεο: Η κόρη της Κέιτ Μος έκανε πασαρέλα με αντλία ινσουλίνης - Την αποθέωσαν στα social media
Η κόρη της Κέιτ Μος έκανε πασαρέλα με αντλία ινσουλίνης - Την αποθέωσαν στα social media

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης