Ο Στίβεν Βαν Ζαντ αναπολεί τα '70ς: «Ήταν η εποχή της σεξουαλικής απελευθέρωσης, ήμουν εθισμένος στο τρίο»

Ο Στίβεν Βαν Ζαντ αναπολεί τα '70ς: «Ήταν η εποχή της σεξουαλικής απελευθέρωσης, ήμουν εθισμένος στο τρίο»

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος E Street Band παραδέχεται πως προτιμούσε να βρίσκεται ερωτικά με παραπάνω από μία γυναίκα - «Εθίστηκα σε αυτό το ménages à trois», αναφέρει

steven
Όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας και ο Στίβεν Βαν Ζαντ είχε την δική του. Μόνο που είναι κάπως πιο... «πικάντικη».

Ο διάσημος κιθαρίστας και τραγουδιστής του συγκροτήματoς E Street Band με τον Bruce Spirngsteen είχε ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις στο παρελθόν και τις αναπολεί, μιλώντας για αυτές στην Page Six.



Όπως ανέφερε, πίσω στην χρυσή δεκαετία των '70ς, ήταν εθισμένος στις σεξουαλικές περιπτύξεις και μάλιστα, όχι με μία, αλλά δύο γυναίκες. «Ήταν μία πραγματικά απελευθερωτική σεξουαλικά εποχή. Τίποτα δεν συγκρίνεται με τότε. Ήταν όλα τόσο άγρια και οι γυναίκες ήταν τόσο απελευθερωμένες, ήταν υπέροχη εποχή για να ζει κανείς. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, το να κάνει κανείς τρίο δεν ήταν τόσο σπάνιο», δήλωσε ο 70χρονος πλέον, Βαν Ζαντ.



Στην συνέχεια, εξήγησε πως τέτοιες εμπειρίες ήταν πολύ συνηθισμένες τότε, και ειδικότερα για κάποιον, ο οποίος προερχόταν από τον χώρο της μουσικής. «Μου άρεσαν τόσο οι γυναίκες, που τελικά εθίστηκα σε αυτό το ménages à trois», δήλωσε εννοώντας τις ερωτικές ή σεξουαλικές μόνο σχέσεις μεταξύ τριών ατόμων.

Όλα αυτά όμως, μέχρι να γνωρίσει την γυναίκα του. Ο κιθαρίστας εξηγεί ότι την ερωτεύτηκε τόσο δυνατά, που δεν του πέρασε ξανά από το μυαλό άλλη γυναίκα. «Την έκανα πρόταση γάμου στην Ιταλία, κάτω από την Γέφυρα Των Στεναγμών στην Βενετία την ημέρα της Πρωτοχρονιάς και αυτό ήταν», είπε χαρακτηριστικά για την αγαπημένη του Μορίν Βαν Ζαντ.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης