Μπρουκ Σιλντς: Η εμφάνιση με την 15χρονη κόρη της, Γκρίερ Χέντσι, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Μπρουκ Σιλντς: Η εμφάνιση με την 15χρονη κόρη της, Γκρίερ Χέντσι, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Μαμά και κόρη εντυπωσίασαν με το στιλ, αλλά και την απίστευτη ομοιότητά τους

brooke-shields_new
Η 15χρονη Γκρίερ Χέντσι έδειξε ότι έχει κληρονομήσει τα όμορφα χαρακτηριστικά της διάσημης μαμάς της, κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

Για την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου η έφηβη επέλεξε ένα μπλε δερμάτινο σύνολο, το οποίο συνδύασε με ασορτί γόβες και με μία μικρή μπλε τσάντα. Η μητέρα της εμφανίστηκε με ένα μαύρο δερμάτινο jacket, μαύρο παντελόνι και μαύρες γόβες.

Κλείσιμο


Σε παλιότερη συνέντευξή της στο «Hollywood Life», η 56χρονη Μπρουκ Σιλντς που έχει ακόμα μια κόρη, είχε δηλώσει για τα παιδιά της: «Προσπάθησα να μην τους περάσω τις ανασφάλειές μου, αλλά για να το κάνεις αυτό, πρέπει να αφήσεις τις ανασφάλειες. Για να αποκτήσω αυτοπεποίθηση, εστίασα στο να είμαι υγιής και όσο πιο fit γίνεται. Κι απλά συνειδητοποίησα πόσα έκανε για μένα το σώμα μου τα τελευταία 56 χρόνια». 

«Προσπαθώ να τους πω ότι δεν έχει να κάνει με ένα επιθυμητό look, αλλά με ένα επιθυμητό συναίσθημα, που περιλαμβάνει το να είσαι υγιής. Δεν έχει να κάνει με τα κιλά, όσο με το να είσαι fit και να προσέχεις τον εαυτό σου εσωτερικά, να γυμνάζεσαι και να κοιμάσαι. Όλα αυτά τα πράγματα που τα παιδιά δεν θέλουν όταν είναι νεότερα», είχε τονίσει.



Ειδήσεις σήμερα:

Στο Ηράκλειο ο Χρήστος Στυλιανίδης μετά τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ

Σεισμός στην Κρήτη: Νεκρός ένας από τους τρεις εγκλωβισμένους στο Αρκαλοχώρι - Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ σπεύδει για απεγκλωβισμούς

Σεισμός 5,8 Ρίχτερ στην Κρήτη: Πανικόβλητος πετάχτηκε ο κόσμος στους δρόμους - Ζημιές σε σπίτια και μαγαζιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης