Στην κάμερα του Alpha μίλησε η Ιωάννα Πηλιχού το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή τον δεύτερο κύκλο στο σίριαλ «Η τούρτα της μαμάς». Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης καθώς και σε όσα είπε για εκείνον η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε τηλεοπτική της συνέντευξη.
Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Πηλιχού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μπορώ να πω πως περισσότερο διαφωνώ με το ότι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πως οΠέτρος Φιλιππίδηςαγαπούσε τους ηθοποιούς του λόγω του ότι έχουμε συνεργαστεί, σε δουλειά που με σκηνοθέτησε ο Πέτρος και ήμασταν μαζί με την Ελισάβετ, μόνο αγάπη δεν βιώσαμε οι ηθοποιοί. Ίσως επειδή εγώ ήμουν πολύ πιο νέα ηθοποιός δεν έτυχα της αντιμετώπισης που έτυχε η Ελισάβετ έχοντας απέναντι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Θέλω να πω όμως ότι δεν γλίτωσε κανένας από τους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί λόγω εμπειρίας και λόγω χρόνων. Όλους μας έθαβε τον έναν στον άλλον. Προσπαθούσε όλους να μας διαβάλλει και να δημιουργήσει ένα κλίμα άσχημο».
«Δεν μπορούσαμε τότε να πούμε πολλά πράγματα, ειδικά οι δύο νέοι που ήμασταν. Απλώς υποστήκαμε και το bullying και όλα τα υπόλοιπα, άλλα εγώ και άλλα ο συνάδελφος γιατί εγώ είμαι γυναίκα και εκείνος είναι άντρας. Πήγαινα κάθε βράδυ στο σπίτι μου και έκλαιγα. Έλεγα ότι ίσως να έπρεπε να διαλέξω μια άλλη δουλειά».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.