Έλον Μασκ: Πρώτη έξοδος μετά το χωρισμό του με την Grimes

Έλον Μασκ: Πρώτη έξοδος μετά το χωρισμό του με την Grimes

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας και η τραγουδίστρια τράβηξαν δρόμους χωριστούς

musk-grimes
Ελεύθερος, μόνος, ωραίος και ζάμπλουτος κυκλοφορεί ο Έλον Μασκ μετά το χωρισμό του με την εκκεντρική Καναδή τραγουδίστρια Grimes. Ο 50χρονος επιχειρηματίας «συνελήφθη» το βράδυ της Παρασκευής να πίνει το ποτό του στην Καλιφόρνια σύμφωνα με τα όσα γράφει η ιστοσελίδα Page Six. Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla ήταν ντυμένος κάσουαλ.

Ο Μασκ εθεάθη μόνος του μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού του την οποία είχε ο ίδιος επιβεβαιώσει στην ιστοσελίδα.

Ο ιδρυτής της SpaceX επιβεβαίωσε ότι αυτός και η τραγουδίστρια από το Βανκούβερ είναι «μισοχωρισμένοι», αλλά η σχέση τους παραμένει καλή και συνεχίζουν να είναι γονείς του ενός έτους γιοὐ τους με το... κωδικο όνομα X-A-Xii Musk.

«Είμαστε μισοχωρισμένοι, αλλά εξακολουθούμε να αγαπιόμαστε, να βλέπουμε ο ένας τον άλλον συχνά και η σχέση μας παραμένει εξαιρετική», δήλωσε ο Μασκ.

«Είναι γιατί η δουλειά μου στο SpaceX και στην Tesla απαιτεί να είμαι στο Τέξας ή να ταξιδεύω στο εξωτερικό και η δουλειά της είναι κυρίως στο Λος Άντζελες. Μένει μαζί μου τώρα (εκείνη) και το Baby X βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο», συμπλήρωσε ο δισεκατομμυριούχος.

Πρώτη και τελευταία εμφάνιση για το ζευγάρι σε Met Gala
Η τελευταία εμφάνιση του Μασκ και της Grimes ήταν στο Met Gala στη Νέα Υόρκη στις αρχές του μήνα. Αν και η Grimes περπάτησε μόνη της στο κόκκινο χαλί, ο Μασκ αργότερα εμφανίστηκε μαζί της στην εκδήλωση.

Ο δισεκατομμυριούχος και η Κλερ Μπουσέ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας της ηλεκτρονικής synth και art ποπ μουσικής, έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση τον Μάιο του 2018 στο Met Gala, μετά τον χωρισμό του Μασκ με την Άμπερ Χερντ.

Τον Ιανουάριο του 2020 η Grimes επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος και ο γιος τους γεννήθηκε τον Μάιο του 2020. Το ζευγάρι του έδωσε το, τουλάχιστον ασυνήθιστο, όνομα X Æ A-Xii. (το σύμβολο Æ αντιστοιχεί στην «τέφρα» δηλαδή Ash, το Χ προέρχεται από το αρχικό γράμμα του ονόματος Xavier, ενώ το A-12 αναφέρεται στο υπερηχητικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος της Lockheed , γνωστότερο ως Archangel δηλαδή Αρχάγγελος - Xavier Ash Archangel). Ο γιος της τη φωνάζει Κλερ, γεγονός που της αρέσει γιατί δεν προτιμάει τον όρο «μαμά». το ζευγάρι σπανίως έκανε δημόσιες εμφανίσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Λεβέντης: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο – Ανεμβολίαστος, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ με κορωνοϊό

Φάκελος Ελπιδοφόρος - Όλο το εκκλησιαστικό και πολιτικό παρασκήνιο

Καιρός: Ηλιόλουστη Κυριακή με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας - Στους 31 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης