Η ράπερ σύντροφος του Έλον Μασκ κάνει τατουάζ για να μοιάζει... εξωγήινη!

Η ράπερ σύντροφος του Έλον Μασκ κάνει τατουάζ για να μοιάζει... εξωγήινη!

Οι φιλοδοξίες του Έλον Μασκ φαίνεται ότι επηρέασαν στυλιστικά την σύντροφό του Grimes – Δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram που δείχνει το τατουάζ να καλύπτει όλη της την πλάτη – Η Καναδή ράπερ θα ήθελε να μετοικήσει στον Άρη

elon-musk-kopela3
Σε εξωγήινους παραπέμπει το τατουάζ που αποφάσισε να κάνει η σύντροφος του Έλον Μασκ, που προφανώς επηρεάστηκε από τις δραστηριότητες του εκκεντρικού επιχειρηματία να στείλει ανθρώπους στον Άρη μέχρι το 2026, επτά χρόνια δηλαδή πριν η NASA αποστείλει αστροναύτες.

Η ράπερ Grimes, 33 ετών, που το πραγματικό της όνομα είναι Claire Elise Boucher, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει το νόμο τατουάζ που κοσμεί την πλάτη της και το οποίο περιέγραψε ως «όμορφες εξωγήινες ουλές».

Το τατουάζ καλύπτει όλη της την πλάτη και το σχέδιο παραπέμπει σε κύματα χαραγμένα στο δέρμα της με τη χρήση λευκού μελανιού, που θεωρείται από τα λιγότερο συνηθισμένα είδη τατουάζ.

«Δεν έχω καλή φωτογραφία γιατί πονάει πάρα πολύ και πρέπει να κοιμηθώ, χαχα, και θα είναι κόκκινο για μερικές εβδομάδες, αλλά θα γίνουν όμορφες εξωγήινες ουλές (sic)» έγραψε στη Λεζάντα.

grimes_tatto


Κλείσιμο
Το τατουάζ σχεδιάστηκε από τον Nusi Quero και άλλον έναν καλλιτέχνη, τον Tweak T, τους οποίους έκανε ταγκ στην ανάρτησή της. Μάλιστα αποκάλεσε τον Nusi «εξωγήινο εγκέφαλο», ενώ το τατουάζ δημιουργήθηκε από τον Tweak T.

Πιο διαδεδομένα είναι τα μαύρα και τα έγχρωμα τατουάζ, ενώ τα λευκά τατουάζ είναι πιο απλά και περιέχουν μόνο λευκό μελάνι. Η δημιουργία τους θεωρείται ως μορφή τέχνης και θεωρείται απαραίτητο να γίνονται από εξειδικευμένους καλλιτέχνες.

















Τα σημάδια εξασθενούν πιο γρήγορα απ’ ότι στα υπόλοιπα τατουάζ, καθώς έχουν μεν παχιά υφή, αλλά είναι πιο ελαφριά χρωματισμένα, ενώ θεωρούνται ότι προκαλούν ουλές κάτω από το δέρμα.

Τον περασμένο μήνα, η Grimes μέσω Instagram είχε εκφράσει τα εξωγήινα ενδιαφέροντά της, εν μέσω προσπαθειών του συντρόφου της να πετύχει το ταξίδι στον Άρη.



Η ράπερ, που με τον Έλον Μασκ έχουν αποκτήσει έναν γιο με το πρωτότυπο όνομα X Æ A-Xii, είχε γράψει ότι είναι έτοιμη να πεθάνει με το κόκκινο χώμα του Άρη κάτω από τα πόδια της.

Τον περασμένο μήνα, απαντώντας σε διαδικτυακό ερωτηματολόγιο, είχε αναφέρει ότι θέλει να μετεγκατασταθεί στον Άρη στα 50 της, για να βοηθήσει στη δημιουργία μιας αποικίας ανθρώπων στον Κόκκινο Πλανήτη.





Το Starship εξερράγη λίγα λεπτά μετά την απογείωση

Ωστόσο, η αποστολή του Έλον Μασκ δεν φαίνεται να είναι τόσο εύκολη. Τις προηγούμενες ημέρες ο πύραυλος SN11, που εκτοξεύτηκε από τη βάση Starbase, στο νότιο Τέξας, εξερράγη. Στη ζωντανή μετάδοση της δοκιμής, η οποία διακόπηκε στην κάθοδο, παρουσιάστηκαν προβλήματα.

«Χάσαμε το ρολόι στα 5 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα», είπε ο Τζον Ινσπράκερ, ο σχολιαστής της SpaceX, αναφερόμενος στον χρόνο που πέρασε από τη στιγμή της εκτόξευσης. «Θα έλεγε κανείς ότι είχαμε άλλη μια συναρπαστική δοκιμή του Starship», πρόσθεσε κοφτά. Ήταν η τέταρτη δοκιμή εκτόξευσης, που έληξε άδοξα.

Πάντως ο Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX Έλον Μασκ έγραψε στο Twitter λίγο μετά το περιστατικό πως η έκρηξη οφειλόταν σε πρόβλημα του κινητήρα. «Κάτι σοβαρό συνέβη» τη στιγμή της καθόδου. «Θα πρέπει να διαπιστώσουμε τι ήταν, αφού εξετάσουμε τα συντρίμμια, αργότερα σήμερα», έγραψε στην ανάρτησή του, προσθέτοντας, αστειευόμενος: «Τουλάχιστον, ο κρατήρας βρίσκεται σε καλό σημείο!».



Πάντως, η ομάδα της SpaceX συνεχίζει να εργάζεται πάνω στο εγχείρημα και επιχειρεί να βελτιώσει το προϊόν προκειμένου να διορθώσει τα προβλήματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Στη Ρόδο Ολλανδοί τουρίστες στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος

Θεοδωρίδου: Το 2022 αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα εμβολιασμού και τα παιδιά

Στα 1.606 τα νέα κρούσματα - 781 οι διασωληνωμένοι, 76 θάνατοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης