Γιώργος Λιανός: «Νομίζω ότι είμαι καλός μπαμπάς»

Γιώργος Λιανός: «Νομίζω ότι είμαι καλός μπαμπάς»

Ο παρουσιαστής του «The Voice» μίλησε για την γέννηση της κορούλας του την περίοδο που ο ίδιος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο λόγω του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά και το ενδεχόμενο γάμου με την Κωνσταντίνα Καραλέξη

Lianos_kentriki
Συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» παραχώρησε ο Γιώργος Λιανός και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην οικογένειά του.

«Πρόλαβα τη γέννηση της κόρης μου οριακά. Με το που έμαθα ότι έπρεπε να μπει εκτάκτως, με έβαλαν στο πρώτο αεροπλάνο και έφυγα. Έκανα κάθε μέρα PCR για να μπορώ να πετάξω οποιαδήποτε στιγμή. Οπότε, με το που χτύπησε το τηλέφωνο, έφυγα. Θα το θυμάμαι για πάντα αυτό. Χτύπησε το τηλέφωνο, έβλεπα live την όλη ιστορία, γιατί έπρεπε να μπει εσπευσμένα η σύντροφός μου και μετά πέταξα για να δω από κοντά την κόρη μου. Το ήξεραν όλοι στην παραγωγή και ήταν πολύ υποστηρικτικοί, με πρώτο και κύριο τον κύριο Ατζούν που με βοήθησε και με υποστήριξε πολύ σε ότι χρειάστηκε». 

Τι εννοείς;

Όταν επέστρεψα από την Ελλάδα στον Άγιο Δομίνικο, με αθόρυβο τρόπο ο κύριος Ατζούν συντόνισε την κατάσταση και μαμά και κόρη ήρθαν εκεί, περίπου 25 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης μου. Το κανόνισε ο ίδιος προσωπικά. Τις είχα δίπλα μου και ήταν πολύ σημαντικό, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την Κωνσταντίνα, την σύντροφό μου. Είναι το πρώτο της παιδί και ήταν πολύ σημαντικό να είμαστε μαζί.

Πώς είναι το συναίσθημα; Αλλάζει στο τέταρτο πλέον παιδί;

Όχι, δεν αλλάζει. Μεγεθύνεται ίσως. Πλέον έχω δύο κορίτσια και δύο αγόρια.

Πώς είσαι ως μπαμπάς;

Νομίζω ότι είμαι καλός. Θα το μάθω στην εφηβεία, όταν ξεκινήσουν τα παράπονα…Πλάκα κάνω. Προσπαθώ να είμαι δίπλα τους και όχι με μπαμπαδίστικο τρόπο, αν και πολλές φορές αυτό είναι λάθος. Εγώ προσπαθώ να συζητώ με τα παιδιά και να τους εξηγώ για ποιο λόγο τους λέω όχι και προς το παρόν πιάνει. Λέω όχι και μετά στεναχωριέμαι, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν όρια. Το μεγάλο μου άγχος ήταν πώς θα αντιδράσουν τα τρία μου παιδιά με το τέταρτο και πώς θα το κάνουν μέλος της παρέας και της οικογένειας. Ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά και το έχουν δει σαν κούκλα, την προσέχουν και την αγαπούν. Είναι το μωρό τους και έχουμε μία υπέροχη σχέση όλοι μαζί. Νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Τα βλέπω μαζί και είναι φοβερό το συναίσθημα. Σκέψου ότι η μεγάλη μου κόρη είναι 10 ετών και το μωρό θα γίνει 7 μηνών.

Ήθελες και τέταρτο παιδί;

Δεν το σκεφτήκαμε ποτέ έτσι όπως το λες με την σύντροφό μου. Είπαμε ότι αν έρθει, καλώς να ορίσει. Ήμαστε και οι δύο πολύ άνετοι και φυσικά νιώσαμε τεράστια χαρά όταν ήρθε. Το μεγάλο στοίχημα ήταν πως θα πάμε το καλοκαίρι όλοι μαζί διακοπές. Αλλά περάσαμε φανταστικά, όλοι μαζί.

Σκέφτεστε να παντρευτείτε με την Κωνσταντίνα;

Είναι μία ερώτηση που με κάνει να χαμογελώ, γιατί μετά από ένα παιδί, αυτό θεωρείται δεδομένο. Δεν είμαι αρνητικός. Κάποια στιγμή θα το συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε. Περνάμε τόσο καλά με την Κωνσταντίνα, ήρθε και το παιδάκι μας και νιώθουμε όμορφα και πλήρεις που δεν σκεφτόμαστε σε αυτή τη φάση το σενάριο του γάμου. Εάν κάποια στιγμή νιώσουμε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι και το μυστήριο για δικούς μας λόγους, εννοείται ότι θα το κάνουμε. Αλλά αυτό το καιρό δεν το σκεφτόμαστε ως κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα.


Ειδήσεις σήμερα:

Χρηματιστήριο Αθηνών: Με οριακή πτώση το άνοιγμα

Τσακαλώτος: Εν μέσω πανδημίας δεν είναι προτεραιότητα οι εκλογές

Κορωνοϊός: Στη Θεσσαλονίκη τα δύο πρώτα σχολικά τμήματα σε αναστολή λόγω κρουσμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης