Νονός έγινε ο Γιώργος Λιανόςτο Σάββατο που μας πέρασε. Ο παρουσιαστής και τραγουδισής βάφτισε τον γιο του καλού του φίλου Παναγή Τζωρτζάτου στην Ελαφόνησο. Εκεί, συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία και ρωτήθηκε για το αν παντρεύεται τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους.
«Είναι νωρίς ακόμα» είπε με χαμόγελο ο Γιώργος Λιανός και στη συνέχεια αναφέρθηκε σταεπαγγελματικά του: «Ξεκινήσαμε πρόβες του The Voice. Έφυγε κόσμος, ήρθε κόσμος, ήρθε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Είναι παλιός γνώριμος. Δεν έχω ιδέα για το Survivor, αυτά θα μαθευτούν στην πορεία. Το Survivor είναι μακρινό σενάριο».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.