Γιώργος Λιανός: Σύστησε για πρώτη φορά στο κοινό του τους δύο του γιους (Βίντεο)
Ο μικρός Ιάσωνας και ο Κωνσταντίνος έκαναν το ντεμπούτο τους στο Instagram του διάσημου παρουσιαστή
Πέννυ Λουπάκη
Ο Γιώργος Λιανός έδειξε για πρώτη φορά τα πρόσωπα των δύο γιων του στα social media.
Ο διάσημος παρουσιαστής είναι μπαμπάς τεσσάρων παιδιών. Συγκεκριμένα, έχει τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο (δύο γιους και μία κόρη) και μία μόνο κόρη με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα.
Μέχρι στιγμής, αν και μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα μαζί τους στα social media, δεν είχε δείξει τα πρόσωπά τους στο κοινό του.
Σήμερα, όμως, αποφάσισε να συστήσει τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσωνα με ένα νέο βίντεο από τις διακοπές τους στην Ρόδο. Στην λεζάντα έγραψε: «Τα αντράκια μου».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.