Ο Γιώργος Λιανός τρώει... κλωτσιά από την 7 μηνών κόρη του - Βίντεο
Full time μπαμπάς ο παρουσιαστής του Survivor
Μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά ο Γιώργος Λιανός άφησε για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές καθώς μέσα στη χρονιά που διανύουμε έγινε πατέρας για 4η φορά.
Η αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι τον περασμένο Φεβρουάριο, επισφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο τον μεγάλο τους έρωτα. Ο παρουσιαστής του Survivor μπορεί να απουσίαζε τη στιγμή της γέννησης λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του όμως τώρα προσπαθεί να καλύψει τον χαμένο χρόνο.
Αν και κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή αυτή τη φορά έκανε την εξαίρεση και δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με την μικρή Βαλέρια – όπως πρόκειται να ονομαστεί το τέταρτο παιδί του. Μπαμπάς και κόρη παίζουν στο κρεβάτι και η μικρούλα του ρίχνει μια... κλωτσιά.
Ο παρουσιαστής έχει ακόμα τρία παιδιά από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.