Σίσσυ Χρηστίδου για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της: «Ο κόσμος με στήριξε, με αγκάλιασε, μου έδωσε δύναμη»

Σίσσυ Χρηστίδου για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της: «Ο κόσμος με στήριξε, με αγκάλιασε, μου έδωσε δύναμη»

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και την συγκίνησή της για την βοήθεια του κόσμου σε μία από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής της 

xristidou
Για την δύσκολη μάχη που δίνει η μητέρα της με την υγεία της μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η Σίσσυ Χρηστίδου άνοιξε την καρδιά της και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει η μητέρα της, καθώς και στο πόσο πολύ την στήριξε το κοινό της σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

«Επειδή είχα σταματήσει να είμαι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και το YouTube, όσοι με ακολουθούν στενά, είχαν καταλάβει ότι κάτι περίεργο γίνεται. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ τον αέρα της εκπομπής για προσωπικά μου θέματα, ό,τι δικό μου θέλω να επικοινωνήσω, το κάνω από τα social», ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!.



«Περάσαμε πολύ δύσκολα. Μίλησα δημόσια, αφού τελείωσε η εκπομπή, γιατί δεν ήθελα να γίνει το επίκεντρο. Φυσικά, ένιωσα πολλές φορές να λυγίζω, όχι όμως στον τηλεοπτικό αέρα. Προσπάθησα ως επαγγελματίας να ανταπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα. Περάσαμε πάρα πολλά, δεν ήταν μόνο η ασθένεια της μητέρας μου, αλλά είχαμε και άλλες ατυχίες. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά είχαν νοσήσει και οι δύο μου γονείς με κορωνοϊό, νοσηλεύονταν σε διαφορετικά νοσοκομεία και δεν μπορούσαμε να τους δούμε, τους χαιρετούσαμε από τα παράθυρα», εξήγησε η παρουσιάστρια.

Τέλος, αναφέρθηκε στην στήριξη του κόσμου σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή της ζωής της και εξήγησε πόσο την συγκίνησε. «Ο κόσμος με στήριξε, με αγκάλιασε, μου έδωσε δύναμη. Η δημοσιοποίηση αυτής της δύσκολης κατάστασης άλλαξε όλη την οπτική μου κι αυτό είναι το μεγάλο δώρο που σου δίνουν τα social media. Όταν χρειάστηκε αίμα η μητέρα μου ή και το νοσοκομείο για άλλους ανθρώπους, το δημοσιοποίησα και ήρθαν πάρα πολλοί άνθρωποι για να μας βοηθήσουν. Ήταν πολύ συγκινητικό».





Ειδήσεις σήμερα:

Ρόμπερτ Νταρστ: Στη φυλακή ο μεγιστάνας του real estate για τη δολοφονία της καλύτερής του φίλης

EUMED9: H Μεσόγειος «φλέγεται» στη σκιά της AUKUS - «Στη γειτονιά της» γυρνά η Γαλλία

Χαμός στην Αγγλία με τον Χάμιλτον: Μετά το ατύχημα στη Μόντσα εθεάθη παρέα με μοντέλο του OnlyFans
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης