Η Ριάνα είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ποπ σταρ… Η 33χρονη είναι η πλουσιότερη τραγουδίστριαμε την περιουσία της να ξεπερνά τα 1,7 δισ. δολ. και αυτά τα κέρδη έρχονται τόσο από τις πωλήσεις που κάνει η σειρά των καλλυντικών της όσο και από τη σειρά εσωρούχων που φέρουν την υπογραφή.
Η Ριάνα για να πουλήσει τα προϊόντα της επιλέγει να τα διαφημίζει η ίδια. Αυτό έκανε και τώρα καθώς ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τη νέα της σειρά «Savage X Fenty».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους