Met Gala: Κάρα Ντελεβίν και Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτές στέλνουν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα με τις στυλιστικές τους επιλογές

Met Gala: Κάρα Ντελεβίν και Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτές στέλνουν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα με τις στυλιστικές τους επιλογές

 Οι δύο γυναίκες ζητούν να «πατήσετε την πατριαρχία» και  να «φορολογήσετε τους πλούσιους»

alessandra
Όπως ήταν αναμενόμενο, από τo φετινό κόκκινο χαλί του Met Gala δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις.

Ανάμεσα στα εντυπωσιακά σύνολα που επέλεξαν οι καλεσμένες του λαμπερού event, εμπνευσμένες από το θέμα «In America: A Lexicon of Fashion», δεν έλειψαν και οι εκκεντρικές εμφανίσεις.

Βέβαια, υπήρξαν και εκείνες που χρησιμοποίησαν την εμφάνισή τους για συγκεκριμένους λόγους, έχοντας ως σκοπό να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Ανάμεσά τους το μοντέλο Κάρα Ντελεβίν και η Αμερικανίδα πολιτικός, ακτιβίστρια και μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτές.

Η Κάρα Ντελεβίν επέλεξε ένα λευκό σύνολο του οίκου Dior, γράφοντας το δικό της μήνυμα επάνω στο μπλουζάκι της κατά της πατριαρχίας. «Πατήστε την πατριαρχία», έγραφε με κόκκινα γράμματα.



Με την σειρά της, η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτές επέλεξε ένα λευκό φόρεμα Brother Vellies, το οποίο σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο, τόσο για το σχέδιό του, που παρέπεμπε σε νυφικό, αλλά και για τα κόκκινα μεγάλα γράμματα, που στόλιζαν την πίσω μεριά του.

Κλείσιμο
Σε αυτό, έγραψε ένα «μήνυμα», το οποίο δείχνει να απασχολεί την Αμερική και δεν είναι άλλο από την φορολογία των ευκατάστατων πολιτών. «Φορολογήστε τους πλούσιους», γράφει η πολιτικός. Μάλιστα, στην σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Οκάσιο-Κορτές ανέφερε: «Ήρθε η ώρα να φροντίσουμε για τα παιδιά μας, για την υγεία μας και να αναλάβουμε δράση για την κλιματική αλλαγή. Φορολογήστε τους πλούσιους. Και πριν αρχίσετε να κρίνετε, είναι καθήκον μας να υποστηρίζουμε την θέση μας σε ένα τόσο μεγάλο event σαν το Met Gala».



Ειδήσεις σήμερα:

Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για τα αδήλωτα τετραγωνικά - Έως το τέλος του έτους οι δηλώσεις

Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας: Δίδυμο δραστών με καλάσνικοφ ψάχνει η Αστυνομία

Μετρό Θεσσαλονίκης: Συνεχίζονται οι εργασίες στον σταθμό Βενιζέλου - Απορρίφθηκε αίτημα προσωρινής διαταγής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης