Πασχάλης Τσαρούχας: Η ανάρτηση προς τους ηθοποιούς που υποστηρίζουν συναδέλφους τους με κακοποιητική συμπεριφορά

Πασχάλης Τσαρούχας: Η ανάρτηση προς τους ηθοποιούς που υποστηρίζουν συναδέλφους τους με κακοποιητική συμπεριφορά

Μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον Πέτρο Φιλιππίδη το Σάββατο 11/9 η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», οι αντιδράσεις στα social media ήταν έντονες τόσο από το κοινό, όσο και από τους συναδέλφους της

tsarouxas
Ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος είναι μέλος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, αντέδρασε στις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και απάντησε σε αυτές με μία ανάρτησή του στο Facebook.

«Μία σκέψη: Αντί τα κανάλια να “κόβουν” τις επαναλήψεις εκπομπών με πρωταγωνιστές κατηγορούμενους για βιασμούς – κακοποιήσεις (αδικώντας έτσι και συναδέλφους που πραγματικά δεν είχαν ιδέα), δεν θα ήταν προτιμότερο να εξαιρούν από τις νέες παραγωγές τους πρωταγωνιστές που υποστηρίζουν δημοσίως τους κατηγορούμενους βιαστές – κακοποιητές; Πιο τίμιο μου φαίνεται», σημείωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας.




Υπενθυμίζεται ότι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, καθώς βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής του Mega και αναφερόμενη στον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες εις βάρους του, υποστήριξε, μεταξύ άλλων: «Δεν έχω δει άλλον σκηνοθέτη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς όσο τον Πέτρο Φιλιππίδη. Την ώρα που κάνει σκηνοθεσία. Έχει πολύ σημασία αυτό που λέω. Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Έχω δουλέψει πολύ με τον Πέτρο. Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτά που συνέβησαν. Τα διαχωρίζω αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά. Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;».


Ειδήσεις σήμερα:

Λογαριασμοί ρεύματος: Το όφελος για τα νοικοκυριά από τα νέα μέτρα

Βραβεία MTV: Η «γυμνή» Μέγκαν Φοξ, ο καβγάς του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και η αειθαλής Τζένιφερ Λόπεζ

ΔΕΘ: Μέτρα 2 δισ. για τις επιχειρήσεις και υψηλή Ανάπτυξη - Δείτε αναλυτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης