Ο ηθοποιός, που συμμετείχε στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Φάρμα» βρέθηκε στο νησί με αφορμή την φωτογράφιση, που πραγματοποίησε εκεί με την αγαπημένη του, Σοφία Μαριόλα.
Έτσι, η ημέρα των 56ων γενεθλίων του τον βρήκε τελικά στην Σαντορίνη και συγκεκριμένα σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.
Εκεί οι φίλοι του και η σύντροφός του, του είχαν ετοιμάσει μία ξεχωριστή τούρτα γενεθλίων, πάνω στην οποία ήταν γραμμένη η -γνωστή πια- ατάκα: «Τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η χωριάτισσα;».
Κλείσιμο
Τόσο ο ίδιος, όσο και η αγαπημένη του ανάρτησαν φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»