Τάσος Ξιαρχό: Δημοσίευσε φωτογραφία με γκαζάκια σε καμένο δάσος

Τάσος Ξιαρχό: Δημοσίευσε φωτογραφία με γκαζάκια σε καμένο δάσος

«Αυτά τα γκαζάκια έπεσαν από κάποιο γκαζόδεντρο», έγραψε στο σχόλιό του ο χορογράφος

xiarxo
Από την πρώτη στιγμή ο Τάσος Ξιαρχό πήγε σαν εθελοντής πυροσβέστης, βοηθώντας στην κατάσβεση πυρκαγιών. Ο γνωστός χορογράφος που είναι πολύ ενεργός στο Instagram δημοσίευε στο προφίλ του διάφορα στιγμιότυπα απ’ όσα έβλεπε στα σημεία που βρισκόταν.

Σε νέα του ανάρτηση ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε σε ένα από δάση που κατέστρεψε η φωτιά τις προηγούμενες ημέρες και κατά τη διάρκεια του περιπάτου του ήρθε αντιμέτωπος με ένα δυσάρεστο θέαμα.

Ανάμεσα στα καμένα δέντρα υπήρχαν πεταμένα αρκετά γκαζάκια, τα οποία αποδεικνύουν πρόθεση εμπρησμού. Υπενθυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικές αρχές έχουν κάνει προσαγωγές και συλλήψεις είτε για απόπειρα εμπρησμού είτε για εμπρησμό.

Δημοσιεύοντας την ακόλουθη φωτογραφία. ο Τάσος Ξιαρχό έκανε ένα δηκτικό σχόλιο: «Αυτά τα γκαζάκια έπεσαν από κάποιο γκαζόδεντρο».

Xiarxo_Gkazakia

Ειδήσεις σήμερα:

Εκδόσεις Λιβάνη: Πώς ο φημισμένος εκδοτικός οίκος έφτασε στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής

Κορωνοϊός: Κατά 66% αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι μέσα σε ένα μήνα - Σε ποιες περιοχές είναι αυξημένος ο δείκτης θετικότητας

Λούρδη Λεόν - Η κόρη της Μαντόνα ξεσπά: «Δεν είμαι αυτό το ατάλαντο πλουσιοκόριτσο, που της τα έδωσαν όλα έτοιμα όπως νομίζετε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης