Μέγκαν Μαρκλ: Οι ευχές της βασιλικής οικογένειας για τα 40ά γενέθλιά της

Μέγκαν Μαρκλ: Οι ευχές της βασιλικής οικογένειας για τα 40ά γενέθλιά της

Αν και ήταν αρχικά αμφίβολο, τελικά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ευχήθηκαν στην Δούκισσα του Σάσσεξ  μέσω των λογαριασμών τους στα social media

markle
Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Μέγκαν Μαρκλ και ενώ θα περίμενε κανείς πως η βασιλική οικογένεια, θα την «προσπεράσει», τα μέλη της έδειξαν ανωτερότητα και ευχήθηκαν στην δούκισσα του Σάσσεξ μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram.

Πρώτοι φυσικά, έστειλαν τις ευχές τους ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, δείχνοντας ότι δεν έχουν καμία εχθρική διάθεση απέναντί τους. Συγκεκριμένα, ανάρτησαν σε ένα insta story μία φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ, ενώ εκείνη ήταν έγκυος στον Άρτσι. Πάνω στην φωτογραφία, έγραψαν: «Ευχόμαστε χαρούμενα 40ά γενέθλια στην Δούκισσα του Σάσσεξ».

κατε


Με την σειρά της, τις ευχές της στην σύζυγο του αγαπημένου της εγγονού, έστειλε και η Βασίλισσα Ελισάβετ. Ανάρτησε τρία στιγμιότυπα με την Μέγκαν Μαρκλ, ένα που κρατάει στην αγκαλιά της τον μικρό Άρτσι, ένα άλλο που κάθεται χαμογελαστή δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι και ένα τελευταίο, δίπλα στην ίδια την Βασίλισσα, όπου χαμογελάνε και οι δύο στον φακό. «Ευχόμαι στην Δούκισσα του Σάσσεξ χαρούμενα γενέθλια σήμερα», έγραψε πάνω στην φωτογραφία.

ελισαβετ
Κλείσιμο


Οι τελευταίες ευχές από την βασιλική οικογένεια ήρθαν από τον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα, εκπλήσσοντας το κοινό, καθώς όλοι περίμεναν ότι ο Δούκας της Κορνουάλης δεν θα ευχόταν στην Μέγκαν, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις στις σχέσεις τους. Κι όμως, μία φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ, όπου γελάει στον φωτογραφικό φακό, κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό του πρίγκιπα Κάρολου. Πάνω στην φωτογραφία, έγραψαν τις ευχές τους: «Ευχόμαστε στην Δούκισσα του Σάσσεξ χαρούμενα 40α γενέθλια».

καρολος_2






Ειδήσεις σήμερα:

Τάνια Τρύπη: «Αν γινόμουν πάλι 25 χρονών, δεν θα έκανα παιδιά»

Πώς θα γιορτάσει τα 40 της η Μέγκαν Μαρκλ - Γιατί οι «Σάσσεξ» θα απουσιάσουν από το πάρτι του Μπαράκ Ομπάμα

Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: «Αυτοεξόριστη» στη Νότιο Αφρική, ψάχνει για σπίτι στο Γιοχάνεσμπουργκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης