Κάρα Ντελεβίν: Το «ηχηρό» μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας - «Το πιο σημαντικό ταξίδι είναι αυτό για να βρεις τον εαυτό σου»

Κάρα Ντελεβίν: Το «ηχηρό» μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας - «Το πιο σημαντικό ταξίδι είναι αυτό για να βρεις τον εαυτό σου»

Το διάσημο μοντέλο αποδεικνύει για άλλη μία φορά την στήριξή του στους ανθρώπους, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αποδοχή του εαυτού τους

delevigne
Η Κάρα Ντελεβίν έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στο εξωτερικό, με το όνομά της να συνδέεται στενά με τον όρο «διαφορετικότητα».

Έχοντας μιλήσει πολλές φορές για την δική της σεξουαλική ταυτότητα, αλλά και τους υπόλοιπους λόγους, που την κάνουν να νιώθει «διαφορετική», η Κάρα Ντελεβίν προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενθαρρύνει τους ανθρώπους, που νιώθουν το ίδιο, να μην κρύβονται και να αγαπούν τον εαυτό τους.

Άλλωστε, αποτελεί τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο για να μιλήσει επί του θέματος, αν σκεφτεί κανείς την δύσκολη μάχη, που έχει δώσει στο παρελθόν με την κατάθλιψη, πριν μάθει να αποδέχεται την διαφορετικότητάς της. 

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε ακόμα ένα μήνυμα στο κοινό της επί του θέματος. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Στον πολιτισμό μας, μάς λένε πως αν είμαστε όμορφες, αν είμαστε αδύνατες, αν είμαστε επιτυχημένες, διάσημες, εάν ταιριάζουμε στα πρότυπα, εάν όλοι μας αγαπούν, μόνο τότε θα είμαστε ευτυχισμένες. Αλλά αυτό δεν είναι 100% αλήθεια. Το πιο σημαντικό ταξίδι, που νομίζω πως όλοι μας θα το κάνουμε, είναι να βρούμε τους εαυτούς μας και να ανακαλύψουμε την αλήθεια για το ποιοι είμαστε και τι μας κάνει χαρούμενους».



Κλείσιμο
Σε παλιότερη συνέντευξη, που είχε δώσει το μοντέλο, είχε αναφερθεί ξανά στο πόσο αναγκαίο είναι να αγαπήσουμε όλοι τον εαυτό μας: «Αν εμείς οι ίδιοι δεν γνωρίσουμε και δεν αγκαλιάσουμε τον εαυτό μας, τότε η αλλαγή που περιμένουμε, δεν θα έρθει ποτέ».





Ειδήσεις σήμερα

Μετάλλαξη Δέλτα: Προστασία προσφέρουν τα εμβόλια της Pfizer, της Moderna και της AstraZeneca

Ολυμπιακοί Αγώνες, Πόλο, Ελλάδα-Ουγγαρία 10-9: Ιστορικός θρίαμβος!

Τζούλια Νόβα: Είπε το μεγάλο «ναι» και ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης