Κάρα Ντελεβίν: Η φωτογραφία της γιαγιάς της με τον πρίγκιπα Φίλιππο

Κάρα Ντελεβίν: Η φωτογραφία της γιαγιάς της με τον πρίγκιπα Φίλιππο

Είχε γνωρίσει τον πρίγκιπα Φίλιππο σε μία παραλία της Βενετίας, όταν εκείνος ήταν ακόμα 17 ετών

cara_delevigne
Mία παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία της γιαγιάς της με τον πρίγκιπα Φίλιππο ανέβασε σε story στον λογαριασμό της στο Instagram η Κάρα Ντελεβίν. Την φωτογραφία μοιράστηκε με τους φανς της και η αδερφή της και επίσης μοντέλο, Πόπι Ντελεβίν.

Το όνομα της γιαγιάς τους είναι Άντζελα Ντελεβίν και η φωτογραφία χρονολογείται το 1938, όταν και ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν μόλις 17 χρονών και δεν είχε ακόμα γνωρίσει τη βασίλισσα Ελισάβετ. Την στιγμή απαθανάτισε ο σύζυγος της Άντζελα Ντελεβίν, Έντουαρντ σε μία παραλία της Βενετίας.



Κλείσιμο
Στη λεζάντα της ανάρτησης η Πόπι Ντελεβίν γράφει: «Τα ξαδέρφια μου την θυμούνται να λέει: "Αμέσως μόλις τον γνώρισα, σκέφτηκα ότι μια μέρα θα γίνει ένας υπέροχος σύζυγος γιο κάποια." Και πόσο δίκιο είχε...».

Η γιαγιά των μοντέλων, Άντζελα Ντελεβίν, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 102 ετών, το 2015 είχε ρίζες από αριστοκρατική οικογένεια. Ο πατέρας της ήταν υποκόμης, ενώ η θεία της ήταν μητριά της Εντουίνα Μαουντμπάτεν, συζύγου του Λόρδου Μαουντμπάτεν, ο οποίος ήταν θείος του πρίγκιπα Φίλιππου και δεύτερος ξάδερφος της βασίλισσας.

Η Άντζελα Ντελεβίν και ο Έντουαρντ έκαναν τέσσερα παιδιά κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Ο πατέρας της Κάρα Ντελεβίν, Τσαρλς έγινε κτηματομεσίτης και έζησε με την οικογένεια του σε μία έπαυλη, λόγω της στενής φιλικής σχέσης που σύνδεε τη γυναίκα του, Πανδώρα με τη δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον.


Ειδήσεις σήμερα:
Οι Έλληνες του Τουταγχαμών: Τα άγνωστα μυστικά του νέου αιγυπτιακού μουσείου

«18 & Over»: Η επιτυχία του OnlyFans γίνεται ταινία

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα επιστρέφει στις οθόνες με τρία διαφορετικά πρόσωπα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης