Dr. Dre: Το «εξωφρενικό» ποσό της διατροφής που θα δίνει στην πρώην σύζυγό του, Νικόλ Γιανγκ

Dr. Dre: Το «εξωφρενικό» ποσό της διατροφής που θα δίνει στην πρώην σύζυγό του, Νικόλ Γιανγκ

Ο 3ος πιο πλούσιος ράπερ στον κόσμο πρόκειται να δίνει μηνιαίως ένα «τεράστιο» ποσό ως διατροφή στην πρώην του, Νικόλ Γιανγκ

dr_dre
Καθορίστηκε το ποσό της διατροφής, που θα λαμβάνει η πρώην σύζυγος του διάσημου ράπερ Dr. Dre, Νικόλ Γιανγκ μετά από ένα περίπου χρόνο από την αίτηση του διαζυγίου.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από τον Μάιο του 1996. Ωστόσο, «άλυτες διαφορές» -όπως έγραφε η αίτηση- τους ανάγκασαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους μετά από 24 χρόνια γάμου.



Συγκεκριμένα, η σύζυγος του εκατομμυριούχου ράπερ κατέθεσε πρώτα αίτηση για διαζύγιο, καθώς όπως ισχυρίστηκε «ο Dr. Dre αποδεκάτισε την προσωπικότητά της με τις λέξεις και τις πράξεις του σε βαθμό που σήμερα υποφέρει από διαταραχή μετατραυματικού στρες».

Κλείσιμο
Η ίδια μάλιστα, υποστήριξε πως πάνω σε έναν τσακωμό τους, ο ράπερ την είχε σημαδέψει στο κεφάλι με όπλο, ενώ την είχε γρονθοκοπήσει επίσης, δυνατά στο πρόσωπο. Πέρα από την σωματική, η Γιανγκ είχε κάνει λόγο και για συναισθηματική κακοποίηση. Βέβαια, όλες οι κατηγορίες έχουν αποδειχθεί "ψευδείς" στο δικαστήριο.



Από την τεράστια περιουσία του 3ου πιο πλούσιου ράπερ παγκοσμίως, η οποία ανέρχεται στα 820 εκατ. δολάρια, η Νικόλ Γιανγκ τελικά θα παίρνει 293.306 δολάρια τον μήνα, δηλαδή 3.519.672 ετησίως μέχρι να ξαναπαντρευτεί ή συζήσει με νέο σύντροφο. Αρχικά, η ίδια διεκδικούσε διατροφή ύψους 2.000.000 δολαρίων κάθε μήνα.






Ειδήσεις σήμερα

Μετάλλαξη Δέλτα: Προστασία προσφέρουν τα εμβόλια της Pfizer, της Moderna και της AstraZeneca

Ολυμπιακοί Αγώνες, Πόλο, Ελλάδα-Ουγγαρία 10-9: Ιστορικός θρίαμβος!

Τζούλια Νόβα: Είπε το μεγάλο «ναι» και ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης