Η Πάρις Χίλτον θα παρουσιάζει μαγειρικό show για... άσχετους

Η Πάρις Χίλτον θα παρουσιάζει μαγειρικό show για... άσχετους

Η διάσημη περσόνα δεν φημίζεται για τις μαγειρικές της δεξιότητες και αυτό ακριβώς θα είναι στο Netflix και το θέμα της εκπομπής της, η «έλλειψη τεχνογνωσίας» στην κουζίνα

cooking-with-paris
Το νέο εγχείρημα της Πάρις Χίλτον δεν έχει «καμία σχέση» με όσα έχει κάνει εώς τώρα.

Η δημοφιλής περσόνα θα αποκτήσει την δική της θέση στην δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix με το νέο μαγειρικό της show «Cooking With Paris».



Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Netflix, η σειρά θα αποτελείται από έξι μέρη και θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Αυγούστου . Δεδομένης της «έλλειψης γνώσεων» της Πάρις στην κουζίνα, δε θα επικεντρωθεί σε νέες τεχνικές μαγειρικής κλπ, αλλά αντιθέτως σε αυτή την «αδυναμία» της στην κουζίνα.

«Θα φέρει τα πάνω-κάτω στον κόσμο της παραδοσιακής μαγειρικής. Δεν είναι εκπαιδευμένη σεφ και δεν προσπαθεί να είναι. Με την βοήθεια των διάσημων φίλων της ανακαλύπτει νέα συστατικά, νέες εξωτικές συνταγές και συσκευές για την κουζίνα. Εμπνευσμένο από την viral σειρά της στο YouTube, η Πάρις θα μας μεταφέρει από το μανάβικο στο στρωμένο τραπέζι», γράφει η ανακοίνωση του Netflix.

Κλείσιμο


Το show είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη σειρά επεισοδίων της στο YouTube, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2020 και στην οποία η Πάρις Χίλτον παρουσιάζει τις «δεξιότητες» της στην μαγειρική.

Cooking with Paris


Πέρα από την σειρά, ετοιμάζεται παράλληλα και ένα βιβλίο μαγειρικής της Χίλτον για όσους θέλουν να ακολουθήσουν πιστά τις συνταγές της! Αν και είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2020, έχει καθυστερήσει και αναμένεται να είναι έτοιμο κατά το φθινόπωρο.




Ειδήσεις σήμερα

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο γύρω από την αυτοκτονία του πρόεδρου του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας Ιωάννη Καζάζη

Οι 18-24 «οδηγούν» την επιδημία λόγω πάρτι - Αύξηση και στις μολύνσεις παιδιών

Η μετάλλαξη Δέλτα «πλήττει» την Αυστραλία: Lockdown για δύο ακόμη εβδομάδες στο Σίδνεϊ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης