Πάρις Χίλτον: Η αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία που είχε προκαλέσει σάλο πριν πολλά χρόνια

Πάρις Χίλτον: Η αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία που είχε προκαλέσει σάλο πριν πολλά χρόνια

Να γιατί δεν πρέπει να πιστεύεις όλα όσα βλέπεις στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

paris_hilton_2
Λένε ότι δεν πρέπει να πιστεύεις όλα όσα βλέπεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Πάρις Χίλτον συμφωνεί και το επιβεβαιώνει.

Τη δεκαετία του 2000 κυκλοφόρησε μία φωτογραφία της Αμερικανίδας τηλεοπτικής παρουσιάστριας, μοντέλου, εγγονής του ιδρυτή της διάσημης αλυσίδας ξενοδοχείων, να στέκεται πάνω σε σκηνή φορώντας ροζ φούστα και tοp με το σύνθημα «STOP BEING POOR» («Σταματήστε να είστε φτωχοί»).

Είναι μία από αυτές τις αιώνιες εικόνες στο διαδίκτυο που περιφέρονται σε ψηφιακούς τόπους για χρόνια. Λοιπόν, είναι ψεύτικη. Είναι Photoshop. Κάποιοι γνώριζαν ήδη αυτό το γεγονός, αλλά προφανώς πολλοί ακόμη δεν το γνώριζαν - γι αυτό η Χίλτον έπρεπε να το καταγράψει στο TikTok.


Κλείσιμο
«Υπάρχει λοιπόν αυτή η φωτογραφία στο διαδίκτυο για μένα. Είμαι σίγουρη ότι την έχετε δει» λέει η Χίλτον σε βίντεο που κοινοποίησε. «Δεν φόρεσα ποτέ αυτό το t-shirt. Είναι ολοκληρωτικά επεξεργασία με Photoshop. Όλοι πιστεύουν ότι είναι πραγματικό» αναφέρει.

Στη συνέχεια, η Χίλτον αποκαλύπτει μια φωτογραφία χωρίς επεξεργασία, στην οποία φορά ένα t-shirt με το σύνθημα «STOP BEING DESPERATE» (Σταματήστε να είστε απελπισμένοι). Το πρώην μοντέλο, κόρη του Ροντ Στιούαρτ, Κιμ Στιούαρτ είναι δίπλα της φορώντας t-shirt με το ίδιο μήνυμα.

«Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε» τονίζει η Χίλτον. Η αρχική φωτογραφία χρονολογείται από τον Απρίλιο του 2005, όταν η Χίλτον και η Στιούαρτ φόρεσαν τα t-shirts σε εκδήλωση παρουσίασης στο Λας Βέγκας της σειράς ρούχων της Νίκι Χίλτον «Chick by Nicky Hilton». Δεν είναι σαφές πού ή πότε ακριβώς δημιουργήθηκε η έκδοση με Photoshop. Τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι η φωτογραφία έχει αναβιώσει ως meme που χρησιμοποιείται συχνά για να επικρίνει τη συντηρητική οικονομική πολιτική.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα

Ο πρόεδρος της Ιρλανδίας δίνει συνέντευξη ενώ ο σκύλος του «απαιτεί» χάδια - Δείτε το viral βίντεο

Βόλος: Δάσκαλος ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε ποδηλάτη

Αποκάλυψη: Η Μελίντα Γκέιτς μιλούσε με δικηγόρους διαζυγίων από τον Οκτώβριο του 2019 - Τι είχε συμβεί τότε;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης