Η Dua Lipa θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς ταινιών του Μάθιου Βων

Η Dua Lipa θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς ταινιών του Μάθιου Βων

Τα γυρίσματα της πρώτης εκ των τριών ταινιών θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο - Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους κατά τα μέσα του 2022

dua_lipa
H Dua Lipa αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα και πέρα από το τραγούδι, πειραματίζεται τώρα και με τον χώρο του κινηματογράφου.

Όπως αποκάλυψε η εταιρεία παραγωγής Marv Films, η τραγουδίστρια θα κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στη νέα ταινία «Argylle».



Ο επίσημος λογαριασμός της εταιρείας ανάρτησε την αφίσα της ταινίας και αποκάλυψε ποιοι ηθοποιοί θα συμμετάσχουν, επισημαίνοντας τους πάνω στην δημοσίευση. Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκε -προς έκπληξη όλων- και η Dua Lipa και όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο ρόλος της θα είναι πρωταγωνιστικός. Μαζί της θα συμμετάσχουν οι Κάθριν Ο' Χάρα, Τζον Σίνα, Σάμουελ Τζάκσον κ.α.



Η ίδια -εμφανώς ενθουσιασμένη- ανάρτησε επίσης στον προσωπικό της λογαριασμό την αφίσα της ταινίας, επιβεβαιώνοντας έτσι την είδηση, όπως έκαναν και οι υπόλοιποι συντελεστές του «Argylle».

Κλείσιμο


Η ταινία αποτελεί έμπνευση του διάσημου σεναριογράφου Τζέισον Φουκς, ο οποίος βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Έλι Κόνγουεϊ, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο δημιουργός του X-Men, Μάθιου Βων.

Πρόκειται για ένα κατασκοπευτικό θρίλερ, το οποίο ακολουθεί τα βήματα του μεγαλύτερου -παγκοσμίως- κατασκόπου στον κόσμο, όταν εκείνος βρίσκεται στα πλαίσια μίας παγκόσμιας συνωμοσίας. Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης, η πλοκή δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί με μία μόνο ταινία, καθώς έχει στα πλάνα του να ακολουθήσουν ακόμα δύο ταινίες.





Ειδήσεις σήμερα:

Έφη Αχτσιόγλου - Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Λίγες μέρες έμειναν», για τον ερχομό του γιου τους – Φωτογραφίες

Κύμα Νο4 στην ξαπλώστρα (μόνο) για ανεμβολίαστους

Euro 2020: Ιταλοί πανηγυρίζουν στο Piccadilly Circus τη νίκη της χώρας τους – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης