Εύη Αδάμ: Διακοπές στην Κέρκυρα με την πανέμορφη κόρη της Δανάη - Δείτε φωτογραφίες

Εύη Αδάμ: Διακοπές στην Κέρκυρα με την πανέμορφη κόρη της Δανάη - Δείτε φωτογραφίες

H καλλονή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου ακολουθεί τα μουσικά του βήματα - Οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης στο πανέμορφο νησί

adam
Την πανέμορφη Κέρκυρα επέλεξε για ολιγοήμερες διακοπές και χαλάρωση  η  Εύη Αδάμ. Μαζί της, και η κόρη της, Δανάη Λιβιεράτου.

Η 19χρονη καλλονή, αν και έχει όλα τα προσόντα για να διαγράψει μια λαμπρή πορεία στις πασαρέλες, όπως και η μητέρα της, εκείνη έχει καλλιτεχνική φλέβα και έτσι προτίμησε να ακολουθήσει τα χνάρια του μπαμπά της και να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Μητέρα και κόρη ξεκουράστηκαν σε υπερπολυτελές θέρετρο στην Κέρκυρα και το μαγευτικό Ιόνιο, απολαμβάνοντας τη θάλασσα, το φαγητό και τις βόλτες στο κέντρο της πόλης. 

Η νεαρή κοπέλα είναι πολύ ενεργή στο Instagram  και συχνά δημοσιεύει βίντεο στα οποία ερμηνεύει γνωστά αγαπημένα τραγούδια κυρίως του ξένου ρεπερτορίου.

eviadam


euiadam





adamkori

Κλείσιμο
Η Δανάη και η Νεφέλη Λιβιεράτου είναι οι κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, με τα δύο κορίτσια να είναι πανέμορφα. Τα χαρακτηριστικά τους είναι τέτοια που εύκολα υποθέτεις ότι είναι μοντέλα και -φυσικά- τα γονίδια έχουν κάνει πολύ καλά τη δουλειά τους, με την όμορφη μαμά τους να δίνει πρώτη το παράδειγμα. Η Δανάη ασχολείται και λατρεύει την ιππασία. 



Η Εύη Αδάμ πέρασε τις ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά της, καθώς φήμες θέλουν να έχε διακόψει την πολύχρονη σχέση της.

Στο υπερπολυτελές resort στις Μπενίτσες της Κέρκυρας βρέθηκε και ο PR manager Γιώργος Ντάβλας, ο οποίος δείπνησε με την Εύη Αδάμ και συζήτησαν για τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια. 

people-travel


Η Φιλαρμονική Γαστουρίου του νησιού τίμησε τους καλεσμένους, αποχαιρετώντας τους με παραδοσιακά τραγούδια, μια έκπληξη που εντυπωσίασε και συγκίνησε όλους τους παρευρισκομένους.
filarmoniki


filaromonikigastouri

Ο Διευθυντής Μιχάλης Μεταξάς και ο Jean-Marc Roucos, μαζί με την ομάδα του ξενοδοχείου. 
filarmonikipeople


Σε μια μοναδική τοποθεσία στις Μπενίτσες, μόλις 11 χλμ. νότια από την πόλη της Κέρκυρας, το Angsana Corfu δεσπόζει σε ένα καταπράσινο τοπίο με πανοραμική θέα στη θάλασσα του Ιονίου, συνθέτοντας ένα μεσογειακό “καταφύγιο” ανεπανάληπτης ομορφιάς. Έπειτα από ένα εκτεταμένο και απαιτητικό πρόγραμμα εργασιών, το κτηριακό συγκρότημα που στέγαζε παλαιότερα το San Stefano ανακαινίστηκε πλήρως και μετατράπηκε σε ένα πραγματικά πολυτελές resort υψηλών προδιαγραφών, ανάλογο της ιστορίας του ασιατικού ξενοδοχειακού κολοσσού.




Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου: «Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο», φώναζε ο 54χρονος που το είχε «σκάσει» από το Δαφνί

Συναγερμός για τη μετάλλαξη «Δέλτα»: Ανιχνεύεται με αυξητική δυναμική στα λύματα της Θεσσαλονίκης

Voucher 150 ευρώ: Πώς θα λάβουν την ενίσχυση οι νέοι 18-25 ετών - Διαβάστε την προκήρυξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης