Survivor - H αδερφή του Σάκη περνά στην αντεπίθεση: Γιατί να μιλήσω στη μαμά της Μαριαλένας

Survivor - H αδερφή του Σάκη περνά στην αντεπίθεση: Γιατί να μιλήσω στη μαμά της Μαριαλένας

Τι είπε για τον Σάκη και τη μάχη που δίνει για να βγει νικητής στον αποψινό μεγάλο τελικό

katsoulis
Για τη βραδιά του ημιτελικού του Survivor μίλησε στο Πρωινό η αδερφή του Σάκη Κατσούλη. Η Μίνα Κατσούλη αναφέρθηκε στον αδερφό της ο οποίος σήμερα διεκδικεί το έπαθλο των 100.000 ευρώ αλλά και στη Μαριαλένα και την οικογένειά της.

«Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει όποιον θέλει. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε, γιατί αυτός οδήγησε τον αδερφό μου στον αποψινό τελικό. Δεν θέλω να αναφερθώ αυτή τη στιγμή στα προσωπικά του αδερφού μου. Δεν το έχω κάνει ποτέ, δεν θα το κάνω και τώρα. Αυτό είναι μια στάση ζωής που έχουμε μάθει από τους γονείς μας, δεν εμπλεκόμαστε ποτέ σε προσωπικά τρίτων», είπε αρχικά η Μίνα Κατσούλη.

Όσο για το προφίλ του Σάκη Κατσούλη όλους αυτούς τους μήνες, αποκάλυψε: «Του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, τον αγαπάμε πάρα πολύ και ότι αποφασίσει ο Σάκης εμείς θα είμαστε δίπλα του. Δεν θέλω να μπω σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν μπήκα ποτέ δεν θα το κάνω και τώρα. Ο κόσμος δεν περιμένει τελευταία στιγμή για να διαμορφώσει την άποψη του για τον Σάκη και για τον κάθε παίκτη. Ήταν εκεί πεντέμισι μήνες».

Η Μίνα Κατσούλη αναφέρθηκε και στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Τον είδα χθες, αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να τον ρωτήσω για την Μαριαλένα. Είναι δικό του θέμα, όταν θέλει θα μου μιλήσει. Χαιρέτησα τη Μαριαλένα και της ευχήθηκα καλή επιτυχία. Για ποιο λόγο να χαιρετήσω τη μαμά της; Νομίζω πως μίλησαν οι γονείς μου με τον αδερφό της».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccl2nf2hp7cx-sf)

Ειδήσεις σήμερα:

Ο εμβολιασμός σε όλη την Ελλάδα: Πρώτα τα Ιόνια Νησιά, ουραγός η περιφέρεια Στερεάς

Ουρές και σήμερα για ένα δωρεάν rapid test στο Σύνταγμα

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεκαθαρίζει: Με τον Σάκη δεν είμαστε μαζί, ποτέ δεν λέω ποτέ - Τα δάκρυά της για τον Γιώργο Λιβάνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης