Survivor: Μια ανάσα από το μεγάλο φινάλε - Απόψε ο ημιτελικός

Κορυφώνεται η αγωνία για τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκη Κατσούλη, Γιώργο Κόρομι και Ηλία Μπόγδανο - Πού βρίσκονται οι 4 φιναλίστ - Τι θα δούμε απόψε ζωντανά από το Άλσος Βεΐκου -Πώς ήταν και τι έλεγαν οι 4 τελικοί φιναλίστ όταν μπήκαν στο ριάλιτι

finalist-Survivor-4_0
Λιγότερο από δύο 24ωρα έχουν απομείνει για να μάθουμε ποια ή ποιος θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor. Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο για τους 4 φιναλίστ Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκη Κατσούλη, Γιώργο Κόρομι και Ηλία Μπόγδανο οι οποίοι απόψε θα μπουν στην «αρένα» του Άλσους στο Γαλάτσι και θα τα δώσουν όλα για όλα για να κερδίσουν δύο θέσεις στον αυριανό τελικό.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του σημερινού ημιτελικού
Απόψε αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός του Survivor 4 μεταξύ των τεσσάρων φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
Την Κυριακή 4 Ιουλίου και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου τον ημιτελικό και τον τελικό του παιχνιδιού.

Οι 4 φιναλίστ βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα στην Αθήνα θα μπουν απόψε στις 21:00 στη μάχη με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό.
Ο Γιώργος Λιανός θα τους υποδεχτεί και μετά από πολλούς μήνες, θα έχουν κοντά τους αγαπημένους συγγενείς αλλά και όλους τους παίκτες με τους οποίους συμβίωσαν στον Άγιο Δομίνικο.

Στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές, τις επιτυχίες και τα μεγάλα έπαθλα.

Κλείσιμο
Παράλληλα, οι τραγουδιστές, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλίδης και Τριαντάφυλλος θα καταλάβουν ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος, καθώς θα πάρουν το μικρόφωνο για να τραγουδήσουν.

Survivor - Ημιτελικός: Όσα θα δούμε σήμερα
Τέσσερις παίκτες διεκδικούν τα δύο, πολυπόθητα, εισιτήρια για τον τελικό. Οι δύο παίκτες που στα αγωνίσματα της προηγούμενης εβδομάδας βρέθηκαν στην τρίτη και τέταρτη θέση της κατάταξης τέθηκαν ήδη από την Τετάρτη στη ψηφοφορία του κοινού. Ποιους θα στηρίξουν οι τηλεθεατές περνώντας τους στον τελικό;

Πώς ήταν και τι έλεγαν οι 4 τελικοί φιναλίστ όταν μπήκαν στο ριάλιτι
Πώς ήταν η Μαριαλένα, ο Σάκης, ο Κόρο και ο Ηλίας πριν από έξι μήνες, όταν μπήκαν στο «Survivor» και τι έλεγαν τότε, γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Πόσοι είναι οι αγώνες και οι νίκες τους και ποιος θεωρείται πιο δημοφιλής. Ο Σάκης Κατσούλης μπήκε με το λάθος ... πόδι στη παιχνίδι μιας και είναι ο πρώην της Μαριαλένας η οποία όταν τον είδε τον αποκάλεσε «καραγκιόζη». Ο Σάκης απέδειξε την αξία του στον στίβο μάχης, στήριξε τη Μαριαλένα και οι δυο τους έφτασαν τελικό.

Η Μαριαλένα είναι η μοναδική κοπέλα του ριάλιτι που έφτασε στο τέλος. Δυνατή στα αγωνίσματα, εγωίστρια (όπως λέει η ίδια για τον εαυτό της) και πεισματάρα. Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο πιο... ευαίσθητος της παρέας, ενώ ο Κόρο είναι δυναμικός και θυμώνει με τις ήττες του.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ccime7gnvcft-st)


Survivor - Τελικός: Το ταξίδι τελειώνει τη Δευτέρα
Το ταξίδι του φετινού Survivor ολοκληρώνεται με πολλές εκπλήξεις και ένα συναρπαστικό live. Δύο παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Μόνο ένας μπορεί να είναι ο νικητής. Ποιον θα επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό;




Διαβάστε εδώ που βρίσκονται οι 4 φιναλίστ

Survivor




Εκτός τελικού ο Αλέξης Παππάς
Υπενθυμίζεται, πως ο Αλέξης Παππάς δεν θα βρίσκεται στον τελικό του «Survivor 4». Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες των τελευταίων 24ώρων, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ δεν θα παραβρεθεί στην μεγάλη βραδιά.

Ο Αλέξης Παππάς συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα του «Bachelor 2», τα οποία είναι 13ωρα και 15ωρα. Μάλιστα είναι κοινή επιθυμία Παππά και Alpha να μην εμφανιστεί στον τελικό του «Survivor 4», όχι επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ΣΚΑΪ, αλλά επειδή θέλει να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση ως ο νέος «εργένης».

Όσον αφορά στο ριάλιτι αγάπης, έχει γίνει ήδη ταξίδι με τον «Bachelor» και τα κορίτσια στην Τζιά, ενώ ο έχει ήδη ξεχωρίσει τέσσερις γυναίκες.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ζέστη με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Μαϊάμι: Διακόπτονται προσωρινά οι έρευνες λόγω κατεδάφισης του τμήματος που παρέμενε όρθιο

Κορωνοϊός: Αντίστροφη μέτρηση για τα μέτρα των ανεμβολίαστων – Παράθυρο για νέους περιορισμούς στις μετακινήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης