Με ένα ανατρεπτικό και δραματικό φινάλε η δημοφιλής σειρά του Alpha έριξε αυλαία το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιουλίου καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό. Η σκηνή που η Αθηνά σκοτώνει το γιο της Δημήτρη και στη συνέχεια κάνει απόπειρα δολοφονίας σόκαρε και έγινε viral.
Οι χρήστες στο Twitter αποθέωσαν τηνΦιλαρέτη Κομνηνού και τονΠάνο Βλάχο για τις υποκριτικές τους ικανότητες.
Το Twitter πήρε… φωτιά από εγκωμιαστικά σχόλια για τις ερμηνείες των δυο πρωταγωνιστών και λίγες ημέρες μετά το φινάλε, είδαμε για πρώτη φορά δυο φωτογραφίες από τα παρασκήνια της συγκεκριμένης σκηνής.
Ο επίσημος λογαριασμός της «Αγγελικής» στο Instagram δημοσίευσε δυο στιγμιότυπα στα οποία βλέπουμε τη Φιλαρέτη Κομνηνού και τον Πάνο Βλάχο να το διασκεδάζουν, αμέσως μετά το τέλος του σοκαριστικού γυρίσματος.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.