Αγγελική: Φινάλε από αρχαία τραγωδία με την Αθηνά να σκοτώνει τον γιο της - Υποκλίθηκε το Twitter

Αγγελική: Φινάλε από αρχαία τραγωδία με την Αθηνά να σκοτώνει τον γιο της - Υποκλίθηκε το Twitter

Δείτε το βίντεο με τη δραματική σκηνή - Ρεσιτάλ ερμηνείας από την Φιλαρέτη Κομνηνού και τον Παναγιώτη Βλάχο - Αυτό το τέλος δεν το περίμενε κανείς

aggeliki_athina_dimitris_thanatos
Ένα συγκλονιστικό φινάλε επεφύλαξαν οι δημιουργοί της «Αγγελική» για το τηλεοπτικό κοινό. Η δραματική σειρά του Alpha έριξε αυλαία χθς βράδυ με τον πιο ανατρεπτικό και αναπάντεχο τρόπο. Η Αθηνά που την υποδύθηκε η Φιλαρέτη Κομνηνού σκοτώνει τον γιο της Δημήτρη που τον υποδύθηκε ο Πάνος Βλάχος και στη συνέχεια να  κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς κολλημένοι στην μικρή οθόνη είδαν το φινάλε που είχε στοιχεία αρχαίας τραγωδίας και το twitter πήρε… φωτιά από εγκωμιαστικά σχόλια για τις ερμηνείες των δυο πρωταγωνιστών.


Δείτε μερικά από τα tweets


Κλείσιμο



Όσα είδαμε συνοπτικά στο τελευταίο επεισόδιο της Αγγελικής…

Λίγα λεπτά πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, είδαμε τον Δημήτρη να τραυματίζει σοβαρά τον αδερφό του Νικόλα, σε μια προσπάθεια να σκοτώσει την Αγγελική. Ο δεύτερος στη συνέχεια μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ο Δημήτρης λοιπόν, αφού δεν πέτυχε αυτό που ήθελε παίρνει την μητέρα του Αθηνά με σκοπό να φύγουν πριν τους πιάσει η αστυνομία. Ωστόσο, η μοίρα του επιφύλασσε άλλο τέλος. Η ίδια του η μάνα του αφαίρεσε τη ζωή, πυροβολώντας τον στο κεφάλι. «Δεν θα χωρίσουμε ποτέ εμείς οι δύο, έλα στην αγκαλιά μου ψυχή μου όπως όταν ήσουν μικρούλης», του είπε πριν τον σκοτώσει.


Η ανατροπή όμως έγινε όταν παρόλο που η Αθηνά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, τελικά έζησε και βρέθηκε υπό την φροντίδα της Αγγελικής και του Στέφανου.

Ειδήσεις σήμερα:

Αριάνα Γκράντε: Δωρίζει 1 εκατ. δολάρια για δωρεάν συνεδρίες ψυχοθεραπείας

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Δια χειρός...Κιμ Καρντάσιαν οι αθλήτριες της Αμερικανικής αποστολής

Μετάλλαξη Δ: «Κόκκινος» συναγερμός για την Κρήτη - Σε ποιες περιοχές υπάρχουν κρούσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης