Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Ο Big Brother του Netflix παρακολουθεί την σύντροφο του Ρονάλντο

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Ο Big Brother του Netflix παρακολουθεί την σύντροφο του Ρονάλντο

Το μικρόφωνο-κεραία που διαγραφόταν αποκάλυψε ότι το συνδρομητικό κανάλι την παρακολουθεί πολύ στενά με αφορμή τη σειρά που γυρίζεται για τη ζωή της

fsddgfsh
Έντονο άρωμα reality «αναδύθηκε» τρόπον τινά στον αγώνα Βέλγιο-Πορτογαλία χάρη στην εντυπωσιακή σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Η τελευταία εμφανίστηκε καλωδιωμένη στο γήπεδο και χάρη στην γερμανική Bild και τις φωτό που δημοσίευσε, έγινε γνωστό ότι όπου και αν πηγαίνει εδώ και δύο μήνες περίπου το μεγάλο μάτι του Netflix την παρακολουθεί στενά.

6 things you didn't know about Cristiano Ronaldo & Georgina Rodríguez' relationship | Oh My Goal


Κάτι αναμενόμενο μετά την συμφωνία που υπέγραψε η αγαπημένη του CR7 με το συνδρομητικό κανάλι για να γυριστεί ένα reality βασισμένο στην ζωή της.

Μια ζωή που ξεκίνησε μέσα στις φτωχικές συνοικίες της πόλης Χάκα στην επαρχία της Ουέσκα στην Ισπανία, όπου μεγάλωσε η εκθαμβωτική σύντροφος του Κριστιάνο.


Το μικρό κορίτσι με καταγωγή από την Αργεντινή, γνώρισε δυστυχώς από νωρίς την σκληρή πλευρά της ζωής, αφού ο πατέρας της Χόρχε Ροντρίγκεζ δεν ήταν αυτό που λέμε καλό παιδί.

Κλείσιμο
Αντιθέτως είχε επιλέξει την παρανομία και ήταν συχνά «φιλοξενούμενος» των αστυνομικών αρχών καθώς είχε συνεχείς περιπέτειες με τον νόμο.

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας Sun είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δέκα ετών, ενώ λίγο μετά την απελευθέρωση του το 2003, επέστρεψε ξανά σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Αυτή την φορά καταδικάστηκε εκ νέου σε κάθειρξη δέκα ετών εξαιτίας μιας αποτυχημένης επιχείρησης λαθρεμπορίου την οποία έστησε ο μπαμπάς της Τζορτζίνα.

Αυτός που συνέχισε να διάγει έναν πολυτάραχο βίο που δεν του επέτρεψε να απολαύσει το αγαθό της ελευθερίας για πολύ, αφού το 2008 βρέθηκε ξανά καταδικασμένος για λαθρεμπόριο κάνναβης, από το Μαρόκο στην Ισπανία.
Η ζωή της Georgina Rodriguez


Από το Λονδίνο στον Κριστιάνο

Κανείς πλην της ιδίας, του Κριστιάνο και του Netflix δεν γνωρίζει κατά πόσο η γοητευτική Τζορτζίνα θα αναφέρεται στον πατέρα της, θα πρέπει όμως να θεωρείται δεδομένο, αφού οι περιπέτειές του σημάδεψαν την ζωή της.


Μια ζωή που δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, αλλά με αρκετές δυσκολίες αφού η φιλόδοξη Τζορτζίνα άνοιξε τα φτερά της σε ηλικία 18 χρονών μακριά από την Ισπανία. Μετακόμισε στο Λονδίνο προκειμένου να κυνηγήσει τα όνειρα της. Εκεί σπούδασε την αγγλική γλώσσα, ταυτόχρονα με τα μαθήματα χορού, ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρα για να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

Επόμενος σταθμός στην πορεία της ήταν η επιστροφή στην Μαδρίτη, όπου εργάστηκε αρχικά ως βοηθός πωλήτριας στον ιταλικό οίκο υψηλής ραπτικής Gucci.

Εκεί έμελλε να γνωρίσει από κοντά μια μέρα του 2016, τον Κριστιάνο Ρονάλντο που πήγε να ψωνίσει και γοητεύθηκε αμέσως από την Τζορτζίνα.
Cristiano Ronaldo describes unusual first meeting with girlfriend Georgina


Η γνωριμία τους έγινε μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του ποδοσφαιριστή με την Ιρίνα Σάικ και ο έρωτας δεν ήταν μόνο κεραυνοβόλος.


Αποδείχθηκε ότι ο ένας ήταν πλασμένος για τον άλλο αφού παραμένουν αχώριστοι, ενώ η Τζορτζίνα του χάρισε και μια κόρη.

Συνδυάζοντας το λάτιν ταπεραμέντο, μια αψεγάδιαστη σιλουέτα και το γεγονός ότι είναι η αγαπημένη του Ρονάλντο δεν άργησε να ξεχωρίσει στο χώρο της μόδας ως μοντέλο, κλείνοντας συνεργασίες με περιοδικά όπως το Grazia, Men's Health, Women's Health, Glamour, ενώ ήταν και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας εσωρούχων και μαγιό της Yamamay.

Πλέον η σειρά για την ζωή της στο Netflix έρχεται να «ολοκληρώσει» το παζλ της γοητευτικής Λατίνας και θα περιέχει φυσικά και πολύ Ρονάλντο, σε χαλαρές στιγμές αλλά και την ώρα του αγώνα.

Μόνο που η κάμερα του Netflix θα εστιάζει περισσότερο στις αντιδράσεις της Τζορτζίνα και λιγότερο στα μαγικά κόλπα του Κριστιάνο.




Ειδήσεις σήμερα:

Survivor: Εκτός από τον δεύτερο αγώνα κατάταξης έμεινε ο Γιώργος Κόρομι

Κορωνοϊός - Παγκόσμιος συναγερμός για τη μετάλλαξη Δέλτα: Ποιες χώρες «κτυπά» το νέο κύμα - Τι μέτρα λαμβάνουν


Εθνική Πινακοθήκη: Βρέθηκαν οι κλεμμένοι πίνακες του Πικάσο και του Μοντριάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης