Στο νησί της Μυκόνου βρέθηκε η Σοφία Φυρού. Η μελαχρινή καλλονή που πρόσφατα έγινε μαμά έχει επανέλθει πλήρως και διαθέτει απίστευτο κορμί, το οποίο ανέδειξε με αποκαλυπτικό μπικίνι που επέλεξε να φορέσει.
Η Σοφία Φυρού συνοδευόταν από τον σύζυγό της Αλέξανδρο Κοψιάλη και έστρεψε πάνω της όλα τα βλέμματα. Η sexy mama έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και έχει επιστρέψει στην παλιά εκρηκτική σιλουέτα της.
Το ζευγάρι έκανε θαλάσσια σπορ, ενώ δεν έλειψαν οι απαραίτητες φωτογραφίες με την όμορφη Σοφία να ποζάρει στην κάμερα του κινητού του καλού της.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.