Η Μέγκαν Μαρκλ είχε γράψει άλλο ένα βιβλίο πριν από το «The Bench»

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε γράψει άλλο ένα βιβλίο πριν από το «The Bench»

H δούκισσα του Σάσσεξ είχε εκφράσει από την 8η τάξη την επιθυμία της να ασχοληθει με την συγγραφή

markle
Τελικά, το παιδικό βιβλίο The Bench δεν είναι το πρώτο, που έχει γράψει η Μέγκαν Μαρκλ, όπως αποκάλυψε η βιβλιοθηκονόμος Κάρλα Χάιντεν από την Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της, η Δούκισσα του Σάσσεξ είχε καταπιαστεί ξανά με την συγγραφή, όταν ήταν ακόμα στην 8η τάξη. Συγκεκριμένα, είχε συμμετάσχει σε ένα σχολικό πρότζεκτ σχετικά με το ζήτημα της διαφορετικότητας και της αυτοαποδοχής, θέτοντας ως σημείο αναφοράς τις φακίδες της. Ήταν ένα χαρακτηριστικό, για το οποίο είχε ακούσει αρκετά σχόλια στο παρελθόν και ήθελε να βοηθήσει τους ανθρώπους να το αγαπήσουν.

Στην δημοσίευσή της η βιβλιοθηκονόμος έχει προσθέσει μερικά αποσμάσματα από το βιβλίο, το εξώφυλλο του, καθώς κι ένα περιληπτικό βιογραφικό της Μέγκαν Μαρκλ. Έγραψε: «Εσείς γνωρίζατε πως η Μέγκαν Μαρκλ, δούκισσα του Σάσσεξ έγραψε ένα βιβλίο, όταν ήταν στην 8η τάξη με τίτλο "Ένα πρόσωπο χωρίς φακίδες...είναι μία νύχτα χωρίς αστέρια";. Εκθειάζει το θαύμα των φακίδων με σχέδια και στίχους».



Πέρα από το εξώφυλλο, μπορούμε να διαβάσουμε μία από τις σελίδες του βιβλίου. Κάτω από ένα σκίτσο ενός κοριτσιού, η Μέγκαν Μαρκλ γράφει: «Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν πως οι φακίδες είναι παράξενες. Ενώ εγώ συμβαίνει να διαφωνώ. Γιατί αν δεν είχα τις φακίδες μου, τότε δεν θα ήμουν πραγματικά ο εαυτός μου».

Κλείσιμο
Η δούκισσα του Σάσσεξ είναι θερμή υποστηρίκτρια της διαφορετικότητας και το απέδειξε ξανά, καθώς και το βιβλίο της The Bench, το οποίο κατέκτησε μάλιστα την κορυφή στην κατηγορία εικονογραφημένων παιδικών βιβλίων, προωθούσε την διαφορετικότητα μέσα από τις διαφορετικές σχέσεις μπαμπά-γιου, που παρουσίαζε.









Ειδήσεις σήμερα: 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Κατερινόπουλος: Έγινε ταξίδι στην Κρήτη πριν τη δολοφονία

Προκλητικός και πάλι ο Ακάρ: Μάταια ξοδεύετε τους πόρους των Ελλήνων σε εξοπλισμούς

Νέο ασφαλιστικό: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για όλα όσα αλλάζουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης