Σάλμα Χάγιεκ: Τα στήθη μου μεγάλωσαν με την εμμηνόπαυση αλλά είναι 100% φυσικά

Σάλμα Χάγιεκ: Τα στήθη μου μεγάλωσαν με την εμμηνόπαυση αλλά είναι 100% φυσικά

Η 54χρονη περιγράφει πώς το στήθος της μεγάλωσε σταδιακά και φυσικά, ακόμα και όταν... δεν το περίμενε

salma
Για ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του κορμιού της μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η εκρηκτική Σάλμα Χάγιεκ. Η 54χρονη ηθοποιός με την ισχυρή παρουσία στα social media διαβεβαίωσε τους φαν της ότι, παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται κατά καιρούς, το πλούσιο στήθος της είναι 100% φυσικό.

«Πολλοί λένε ότι έκανα επέμβαση μεγέθυνσης στήθους. Δεν τους αδικώ που το πιστεύουν! Τα στήθη μου ήταν όντως μικρότερα! Το ίδιο και το υπόλοιπο σώμα μου», είπε η Χάγιεκ στην εκπομπή Red Table Talk στο Facebook, την οποία παρουσιάζει η σύζυγος του Γουιλ Σμιθ με την κόρη της και την μητέρα της.



Η Χάγιεκ εξήγησε ότι η αύξηση του στήθους της συνέβη φυσικά και σταδιακά, σε διάφορες φάσεις της ζωής της. «Σε κάποιες γυναίκες, τα στήθη μικραίνουν καθώς μεγαλώνουν. Υπάρχουν όμως και γυναίκες που το στήθος τους μεγαλώνει ότι παίρνουν βάρος ή όταν κάνουν παιδί και αρχίζουν να θηλάζουν, και μετά δεν μικραίνει ξανά. Υπάρχουν ακόμη περιπτώσεις όπου το στήθος ξαναμεγαλώνει όταν μπαίνεις στην εμμηνόπαυση... Εγώ απλά τυχαίνει να είμαι από αυτές της γυναίκες που το στήθος τους μεγάλωσε σε κάθε βήμα! Και όταν πήρα βάρος, και όταν έμεινα έγκυος και τώρα που είμαι στην εμμηνόπαυση», σημείωσε η λαμπερή σταρ.



Η αύξηση του στήθους της ήταν μια έκπληξη για εκείνη όταν μπήκε στην εμμηνόπαυση, καθώς δεν πρόκειται για μια επίπτωση που συζητείται συχνά. Πρόκειται επίσης για μια αλλαγή στο σώμα που συνοδεύεται συχνά από πόνους, ιδίως στην πλάτη, υπογράμμισε η ηθοποιός.



Κλείσιμο
Η Σάλμα Χάγιεκ αναφέρθηκε επίσης στα στερεότυπα που συνοδεύουν τις γυναίκες που εισέρχονται σε αυτήν την φάση της ζωής τους, χαρακτηρίζοντάς τα καταστροφικά. «Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης για τις γυναίκες. Αυτή η νοοτροπία πρέπει να εκλείψει. Μπορείς να είσαι φοβερή σε κάθε ηλικία, να τα βγάζεις πέρα τέλεια μόνη σου σε κάθε ηλικία, να ονειρεύεσαι σε κάθε ηλικία, να είσαι ρομαντική σε κάθε ηλικία», τόνισε η Χάγιεκ.

Η Χάγιεκ σε μικρότερη ηλικία:




Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά: Αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας κατέθεσε η μητέρα της Καρολάιν

Κατάθεση-χείμαρρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τον «εφιάλτη» της - Θέλω να κάνω παιδί και δεν με αφήνουν!

Τζον Μακάφι: Η ζωή και το τέλος του... αρχιερέα της συνωμοσιολογίας - Το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, οι ιερόδουλες και οι τρεις γάμοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης