Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας κατέθεσε η μητέρα της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας κατέθεσε η μητέρα της Καρολάιν

Αίτημα για επιμέλεια από κοινού κατέθεσε από πλευράς της η οικογένεια του Αναγνωστόπουλου - «Στην Αθήνα η Λυδία θα είναι το παιδί του δολοφόνου» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολάιν - Δείτε βίντεο

caro45
Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων για το ζήτημα της προσωρινής επιμέλειας της μικρής Λυδίας, ενώ σήμερα προσήλθε στην εισαγγελία ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Θανάσης Χαρμάνης.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν κατέθεσε αίτημα ώστε η μητέρα του θύματος να λάβει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής, διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον, όπως είπε. «Στην Αθήνα η Λυδία θα είναι το παιδί του δολοφόνου, στην Αλόννησο θα είναι το παιδί που έχασε τη μανούλα του» είπε ο κ. Χαρμάνης.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό αίτημα για επιμέλεια από κοινού της μικρής Λυδίας, υπέβαλε και η πλευρά του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν. Ακόμη, ο κ. Χαρμάνης ανέφερε πως οι δυο πλευρές μέχρι και χθες μιλούσαν για το θέμα του παιδιού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαρμάνης είπε μεταξύ άλλων στη δήλωση που έκανε στους δημοσιογράφους τα εξής: «Ήρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από την μητέρα της Καρολάιν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές ιδίως για την Αλόννησο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδιά θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του. Συγκλονίστηκα όταν διάβασα έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είμαι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες».

Τέλος, όπως ανέφερε ο κ. Χαρμάνης «ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του Μπάμπη όπως πληροφορηθήκαμε».

Δηλώσεις δικηγόρου οικογένειας Καρολάιν για την επιμέλεια του παιδιού
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτη μέρα χωρίς μάσκες σε εξωτερικούς χώρους - Τέλος από Δευτέρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας

Επίθεση σε Μητροπολίτες: Από το ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι ο δράστης - Άρχισε το «ράντισμα» όταν κατάλαβε ότι θα τον καθαιρέσουν

Αφγανός βίασε την έγκυο - Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς και τη βίασαν κι αυτοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης