Λάκης Λαζόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Λάκης Λαζόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Ο ηθοποιός ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που λαμβάνει - Τι συνέβη με την υγεία του και εισήχθη στο νοσοκομείο

Lazopoulos
Καλύτερα πηγαίνουν τα πράγματα για τον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος μετά την περιπέτεια με την υγεία του και τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο πήρε εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής εισήχθη σε ιδιωτική κλινική το πρωί του Σαββάτου, μετά από έντονη αδιαθεσία και πήρε εξιτήριο ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.

Το πρώτο μήνυμα του Λάκη Λαζόπουλου
Το βράδυ της Τρίτης, ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους του ευχήθηκαν για γρήγορα περαστικά.

lakislazopoulos


«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα αγάπης που μου στέλνετε, για τις ευχές και τα περαστικά σας. Πολύ μα πάρα πολύ σας ευχαριστώ» έγραψε στα Instagram Stories του.

Τι συνέβη με τον Λάκη Λαζόπουλο και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στο νοσοκομείο
Ένα πρόβλημα υγείας το οποίο δεν κρίνεται σοβαρό απαιτεί ωστόσο ξεκούραση οδήγησε τον Λάκη Λαζόπουλο στη ματαίωση της παράστασης «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» που είχε ετοιμάσει για το φετινό καλοκαίρι. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα εισήχθη κατά την διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος στο νοσοκομείο «Υγεία» προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εισαγωγή του έγινε το πρωί του Σαββάτου, πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα. Παρόλα αυτά, οι γιατροί του τον συμβούλευσαν να ξεκουραστεί όλο το καλοκαίρι απέχοντας από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, όταν ολοκληρωθούν οι εξετάσεις θα φανεί κατά πόσον τα προβλήματα υγείας που εμφάνισε είχαν να κάνουν με παρενέργειες του εμβολίου για τον κορωνοϊό

anartissi_lazopoulos


Η παράσταση «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη», σε κείμενα Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος και επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει μαζί με την Λένα Ουζουνίδου και την Σπύρο Γραμμένο, και  σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου,  θα ξεκινούσε την καλοκαιρινή της περιοδεία στις 29 Ιουνίου από την Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσουν σταθμοί σε πολλές ακόμη πόλεις της Ελλάδας. 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώην Μολδαβή αθλήτρια του πόλο καταγγέλλει την αρπαγή του παιδιού της από Έλληνα πολιτικό μηχανικό

25 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

Καιρός: «Καμίνι» σήμερα η χώρα - Δείτε πού θα σημειωθούν καταιγίδες και πότε θα υποχωρήσει ο καύσωνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης